tirsdag den 4. januar 2011

J Brand Houlihan

Jeg har rigtig længe kigget på J Brand Houlihan bukserne. De har jo længe været "the shit" på diverse berømtheder og det bliver man (læs: jeg) altid lidt påvirket af. Typisk starter jeg ud med ikke at være imponeret og så går jeg til at måtte eje - som regel, når den første storm har lagt sig. Man er vel en langsom starter.

Nå men jeg kigger STADIG på dem og jeg har købt diverse erstatninger, som minder om - både fra Zara, Vero Moda og Saint Tropez. De har alle det til fælles, at de er en del billigere - faktisk ville jeg kunne få 6 par for det 1 par J Brand Houlihans koster. Men måske det alligevel kan betale sig at lade være at købe alle de billigere varianter, der aldrig tilfredsstiller lysten, men vente og så købe den ægte vare? Det diskuterer jeg tit med mig selv - gør I også?

Især den her vask er fin synes jeg - nogen af jer der har dem? Hvor stramt skal de sidde? Er man garanteret sådan en mås hvis man køber et par? ;o)2 kommentarer:

 1. Hej Hanne,

  Jeg har lige købt et par i farven vintage black. Jeg har ikke brugt dem endnu, men ved prøvningen sat de rigtig, rigtig godt - både om hofter, bagdel og mave - læs: de sidder til, men ingen delle foroven ;-)

  Jeg fik at vide, at de ville give lidt, men ikke så meget, at de skal købes et nummer mindre, end man normalt bruger i jeans.

  Sjovt nok har jeg ligesom dig købt et kopipar, men jeg er alligevel glad for at have fået investeret i den rigtige vare.

  Derudover vil jeg bare lige skrive, at jeg netop er "faldet over" din blog, og det virkelig, virkelig skønt med én, der er for mere voksne piger, der stadig er vilde med lækre ting og sager :o)

  Mvh Anette

  SvarSlet
 2. Hej Anette,

  Mange tak for de søde ord om min blog - det blev jeg rigtig glad for! Og hyggeligt at du har lyst til at læse med.

  Det lyder godt med bukserne. De må nok afprøves på et tidspunkt, for nu har de spøgt så længe og jeg ved med mig selv, at det blir de ved med, indtil de bor i skabet ;o)

  SvarSlet

Sig noget :o)