mandag den 10. januar 2011

Inspiration

Hvis nu jeg var 15 kg. lettere og 10 cm højere, så ville jeg ikke have noget imod at gå klædt som Barbara Martelo - stylist for spansk Vogue. Uanset hvad man mener, så er det nu bare nemmere at klæde sig hvis man har lange ben og tynde lår. Og sort i sort holder jo altid.

Hun ser toplækker ud - The Spanish Way.

Hvad synes I?
5 kommentarer:

 1. synes nu at du er MEGET smukkere end hende, hun er klamt tynd. Du er så slank, Hanne. Ville da ønske at jeg så ud som dig.

  SvarSlet
 2. Hun har en fantastisk stil og jeg ville heller ikke have noget imod at have den krop. Du ser da så tynd ud Hanne, så du behøver da slet ikke tabe dig:-)

  SvarSlet
 3. Jeg synes nu hun ser sygeligt tynd ud. Puha så hellere lidt mere sul på kroppen. Og Hanne, du skal da på ingen måde ønske dig tyndere, du ser top flot ud.

  SvarSlet
 4. Hvor er I søde! Tak... det var nu ikke ment sådan, at jeg på nogen måde er utilfreds med min krop eller synes jeg er for tyk.
  Jeg er glad for min krop, som er stærk og rask og vil helt klart også hellere have lidt blødt betræk end for at være for tynd.
  Men det jeg tænker er bare, at alt nu kan bruges og passes når man er så tynd. Man skal ikke overveje hvad man kan tage på, for alt ser godt ud (om man så synes det ser godt ud at være så tynd kan jo altid diskuteres).
  Men tak for jeres søde ord.

  SvarSlet
 5. Det er jo faktisk kun hendes bukser der kør man kan se hvor tynd hun er. Der skal ikke mange ændringer til for at vi andre, med lidt blødere former, kan kopiere hendes stil :) God inspiration!

  SvarSlet

Sig noget :o)