søndag den 9. januar 2011

I 2011 ønsker jeg mig.....

Det er jo heldigvis gratis at ønske sig noget og man har jo lov at drømme. Så hvis du bare kunne ønske næsten frit, men måske stadig holde det lidt indenfor det realistiske, hvad ville du så gerne føje til din garderobe i 2011?

Jeg har lidt beskedne (host host) ønsker.


1. Den nye Alexa kamera bag fra Mulberry - den er både lækker og praktisk!
2. Hermes Clic Clac armbånd - i sort eller rød
3. Kamera fra Olympus - E-PL2
4. YSL Tribute sandaler - så cool - både med og uden sokker
5. Isabel Marant jakke (suk så lækker - og dyr!)
6. Celine box bag - helt urealistisk ønske... medmindre jeg vinder i Lotto? Og jo - jeg spiller faktisk - ellers kan man jo ikke vinde :o)

Hvad er jeres ønsker?

Jeg har naturligvis også mange andre ønsker ud over de materielle, men nu var det bare lige dem det her indlæg drejede sig om.

8 kommentarer:

 1. Indtil videre ønsker jeg mig kun et cover til min iPhone fra Marc by Marc Jacobs og en Forrest & bob top.. og mere i su.. :)

  SvarSlet
 2. Det er nogle rigtig gode ønsker, Hanne. Hermes armbåndet er bare så lækkert. Har ikke så mage ønsker på tøj og skofronten endnu, men vil gerne have en Ipad og et speilreflekskamera og... :-)

  SvarSlet
 3. Jeg ønsker mig også Hermes armbåndet i sort. Derudover lige umiddelbart også øreringe fra Marianne Dulong, ridestøvler fra Alberto Fasciani og skindjakke fra Rick Owens :o) Og ganske givet meget mere efterhånden som året skrider frem.

  Mvh Anette

  SvarSlet
 4. Mer Chanel!!! Tror jeg vil begynde på den meget dyre hobby der hedder at samle på vintage Chanel tasker. Har svært meget udkig på en fuschia taske i øjeblikket.... Farlig måde at starte året på. Men lækre ønsker. De kunne også sagtens tilføjes.

  SvarSlet
 5. Det er da også nogle rigtig gode ønsker I har. Det er altid dejligt at have noget at ønske sig og drømme om ikke?
  Jeg forstår simpelthen ikke dem der løber tør for ønsker og siger "jeg mangler jo ikke noget". Det kommer aldrig til at ske for mig - ha ha.

  Det Clic Clac armbånd fra Hermes har jeg godt nok kigget på længe! Jeg er bare ikke så god til at bruge armbånd, men man kan vel vænne sig hvis det er fint nok?

  SvarSlet
 6. jeg har også mange mange ønsker, måske man skulle lave en liste og se hvor mange af ønskerne der bliver opfyldt i løbet af året.

  SvarSlet
 7. Hej Katja - det er en god ide synes jeg.
  Clic Clac armbåndet har stået på min liste et par år og Tribute skoene det sidste års tid... meget af det andet jeg ønskede mig er så blevet slettet, måske endda solgt igen, fordi det ikke liiige var hvad jeg havde håbet på osv.
  Jeg laver desværre stadig fejlkøb og kan have ting hængende i skabet med prismærker på, som jeg aldrig får i brug.
  Synes tit noget, der ser fantastisk ud på andre, ligner jeg ved ikke hvad på mig - kender I det?

  SvarSlet
 8. Interessant. Nogle rigtig lækre ønsker du har, Hanne. Jeg har i virkeligheden (lige nu) ikke så mange, men jeg ved at de dukker op i løbet af året...men det er en god idé Katja kommer med - det kunne være en god måde at overskue (og forfølge) drømmene på :)

  SvarSlet

Sig noget :o)