lørdag den 6. november 2010

Whyred Rela

Kender I det, at man ser noget, men ikke synes det er videre fantastisk og så går der noget tid og man ser pludselig en person med det på og så må man bare eje det?

Sådan har jeg det lidt med Whyreds Rela jakke.... Jeg syntes da den var meget lækker og sådan, men altså - jeg kunne da sagtens leve uden den. Indtil jeg så den på Elin Kling!! Wauw siger jeg bare... den er virkelig virkelig fin på hende.

(Og så ikke et ord om, at jeg ikke kommer til at ligne hende, eller får 30 cm. længere ben fordi jeg køber den - ha ha).

Kan I også li den?


De har stadig et par stykker tilbage i str. 34 og 38 hos Støy-Munkholm, men jeg holder mig i skindet. Jeg har nemlig brugt penge på noget andet, som kommer i næste uge. Noget jeg har ønsket mig lige siden jeg hørte om det første gang.Rigtig god lørdag!

5 kommentarer:

 1. Kender det godt det der med at man skal se nogen med det på også må man bare have det! Jakken er ret lækker...og glæder mig til at se hvad du har købt:-)
  God aften.

  SvarSlet
 2. Jeg er ikke så vild med ærmerne på den....de er så brede og lidt nervøs for at jeg ville komme til at se ud som en mursten i den :D Men selve forstykket er så fint så fint....
  Uh, hvad har du mon købt? ;)

  SvarSlet
 3. Marianne - ja så kan man nærmest blive besat af det og især hvis det er udsolgt ;o)
  Lover at poste hvad nyanskaffelsen er, så snart pakken er modtaget. Kan næsten ikke vente selv.

  Malsen - du har ret... den er ret oversize og den pasform gør aldrig noget godt for mine 1,60 cm - desværre... Men ja den er nu fin.
  Ja det er spændende hvad jeg har købt.... hæhæ...

  SvarSlet
 4. Interesting to find a 40 year old blogger that talk about passion for fashion!

  Ylenia
  http://longuette.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Hi Ylenia,
  Is it? ;o) Hope you like it.
  Love you post about bags.

  SvarSlet

Sig noget :o)