tirsdag den 2. november 2010

Dagens - nu uden hoved

Det er altså slet ikke så nemt at tage billeder af sig selv har jeg fundet ud af! Forsøgte mig med selvudløser igår, men enten lignede jeg noget der var løgn (helt vild i blikket - ej tager den billedet nu?!?) eller også blev det den hovedløse variant. Sidstnævnte synes jeg så var den, jeg havde mest lyst til at poste her.

Jeg vil virkelig gerne have et nyt kamera snart - ikke kun for bloggens skyld, men for at kunne tage meget bedre billeder generelt.

Jeg tænker på at købe et Canon Eos1000, men hører meget gerne hvis der er nogen gode tips, I vil dele med mig :o)

Jeg har også problemer med, at gøre billederne større og ved ikke helt hvordan jeg skal gribe det an.

Nå men here we go - dagens (bemærk spionen i baggrunden):

Kjole: Monki, Top: Sue long, Overknees: Wolford, Støvler: All Saints

3 kommentarer:

 1. Kender god det der med at ikke være helt tilfreds med billedet...Fede støvler.

  SvarSlet
 2. Det med at gøre billederne større, afhænger også af den blog template du bruger.....det er ikke alle der tillader store billeder, men så kan du jo evt. altid ændre på skabelonen, så du kan få mere plads til dem.
  Når jeg ligger billeder ind, så kommer der en lille boks over billeder, hvor jeg kan vælge en størrelse (altså inden jeg udgiver indlægget). :)

  SvarSlet
 3. Tak Marianne - ja det er jo Damisi støvlerne... hmmm - hvordan gik det til ;o)

  Malsen - tak skal du have. Jeg vælger den største størrelse, men de vil ikke rigtigt blive større. Mystisk. Jeg har valgt en blogger-design skabelon, der hedder Simple og måske er det det?

  Ved I i øvrigt hvorfor mine kommentarer ikke kommer ind i min mailboks? Troede ikke jeg havde fået nogen og har først lige opdaget det.

  SvarSlet

Sig noget :o)