mandag den 8. november 2010

42º Raw

Idag har jeg været ude og spise en skøn frokost med en dejlig veninde. Vi var på et af mine yndlingssteder i København - nemlig 42º Raw


Der får man serveret mad, der er 100% vegansk og som ikke er kogt, stegt eller bagt. Det gir en dejlig let fornemmelse i maven og maden er virkelig lækker. Og der er endda også mulighed for at supplere med en Raw kage. Mmmmm.


Jeg fik Raw lasagne og en dejlig grøntsagsjuice med gulerod, æble og ingefær til og det hele smagte skønt.

Bagefter gik vi en tur på Strøget og sluttede så med dejlig kaffe og lagkage hos Konditori Antoinette - ikke Raw, men lækkert alligevel.


7 kommentarer:

 1. Det lyder som en alle tiders dag! Jeg elsker 42º Raw! ;o)

  SvarSlet
 2. Har villet prøve den i lang tid, men aldrig kommet så langt, mne kunne være jeg snart skulle se at få det gjort:-) Var forresten forbi "din" Madam My i går. De havde mange lækre ting men B und P skjorten var desværre udsolgt...

  SvarSlet
 3. Hej Marianne - det var ærgerligt med skjorten :o( Fandt du noget andet spændende? Pigerne dernede er rigtig søde.

  Du bor jo i lokalområdet, så jeg vil høre dig om du kan anbefale en god frisør? Jeg trænger til noget forandring, men er lidt nervøs for at vælge en, der skalperer mig helt.

  SvarSlet
 4. Der var lige et par bukser og en lækker striktrøje jeg lige skal have kigget lidt nærmere på:-)Men vil lige vente til efter jeg har været i Paris...
  Jeg er rigtig tilfreds med min frisør så måske kunne det være noget for dig. Den hedder In hair og ligger på Roskildevej 65 (hjørnet Roskildevej/Borgm. Fischersvej)og min frisør hedder Tinna og er rigtig sød. Så hvis du tager derned må du lige hilse fra mig:-)

  SvarSlet
 5. Ja de har nogle fine ting. Sig hvis du har lyst til at drikke en kop kaffe, når du er i Valby en anden gang.

  Uha det lyder skønt med Paris.. hvornår tager du afsted?

  Mange tak for hjælp med frisør. Det ser rigtig godt ud på hjemmesiden, så jeg vil ringe til Tinna og lave en aftale.

  SvarSlet
 6. Det vil jeg meget gerne Hanne:-)

  Skal til Paris den 22/11 og skal først arbejde i 4 dage også kommer min kæreste ned torsdag eftermiddag også skal vi bare hygge, shoppe og spise indtil lørdag aften hvor vi skal hjem:-)

  SvarSlet
 7. Lyder fantastisk med Paris - har aldrig været der, så jeg er meget misundelig :o)

  SvarSlet

Sig noget :o)