mandag den 29. november 2010

Georg Jensen - Grape ring

Jeg har savlet over denne Georg Jensen ring siden jeg så den på Anywho i midten af november. Den er ikke mindre end FANTASTISK! Ringen er en genudgivelse af et design fra 1913 og det var egentlig planen, at den kun skulle sælges i Georg Jensens Luxyry Lifestyle stores i London, Sydney, Tokyo og New York.

Georg Jensen på Amagertorv får dog et begrænset antal af ringen hjem primo december - både i den model på billederne og en mindre udgave. Den store koster kr. 2.950 og den lille kr. 2.200. Den store er langt flottest efter min mening. Man kan prøve ringen på Amagertorv og bestille den, mod at betale 50% i depositum, hvis man er lidt hurtig.

Hvad synes I? Er den ikke bare fin? Uha det kunne være en fin julegave.

Faktisk kan man vinde ringen lige nu på Anywhos blog, så skynd dig ind her og se hvordan.
I love this Georg Jensen Grape ring and would love to have one for Christmas. Do you like it?

Billeder lånt fra Anywho.dk og twitpic

6 kommentarer:

 1. Den er rigtig flot og må gerne komme under mit juletræ:-)

  SvarSlet
 2. Ja den er godt nok fin.
  Glæder mig til at se hvad du har købt Marianne.

  Er det ikke hårdt at komme hjem til det her vejr?

  SvarSlet
 3. Jeg har et spørgsmål ang. Acne støvler (Pistol og Track) da jeg mener du har dem begge. Jeg har i forvejen Track men sparer nu sammen til pistols. Jeg skal bestille dem over nettet så det drejer sig om størrelse. Mange siger at både pistols og track er så store i det at man skal et nummer ned i dem. Men det kunne jeg bestemt ikke i Track. Bruger 36 normalt og har dem i 36. Men er pistols lidt større i det end track, eller har du begge støvler i samme størrelse?

  SvarSlet
 4. Den er så fin - ønsker mig den i julegave!

  SvarSlet
 5. marsim - du må meget undskylde det sene svar.
  Ja jeg har pistol boots i str. 35 og track i str. 36. Jeg kan også passe pistol i 36 og det gør ikke så stor en forskel. Track ville jeg ikke kunne passe i 35 pga en bred fod.

  Håber det hjalp dig?

  SvarSlet
 6. Jo, det er ikke så spændende med dette vejr. Det er koldt i vores lejlighed og koldt udenfor. Det må godt blive lidt mildere snart:-)

  SvarSlet

Sig noget :o)