tirsdag den 23. november 2010

Acne Track boots

Da jeg læste, at Acne ville genudgive Track støvlerne blev jeg bare så glad, for jeg synes de er superfine. Og jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg skulle have et par.
Jeg hørte, at Stylepaste ville få dem hjem snart og skyndte mig derfor at kontakte dem og blive skrevet op til et par. Der gik dog et par uger før de nåede hjem til mig, men de var hele ventetiden værd!

Selvom nogen kan synes de minder om Pistol støvlerne, så synes jeg de er helt helt anderledes. Det er bare en helt anden støvle og den er utroligt behagelig at have på og nem at gå i, selvom de har pænt med hæl. Jeg har købt dem i str. 36, som også er min normale størrelse og ja - de er måske lidt store i det, men jeg har nogle brede fødder, og de er smalle fortil, så de passer mig fint. Hvis man har smalle fødder kan man måske size ned. Som bonusinfo kan jeg oplyse, at str. 36 måler 24 cm. i indvendigt mål.

Jeg ved godt at 3000 kr. er meget for et par støvler, men jeg synes altså så rigeligt de er pengene værd.

Nu kan jeg bare ikke nænne at tage dem på ud i det her vejr - ha ha.

I skal nok få modeling pics en af de nærmeste dage, men ellers er de vist også at finde mange steder rundt omkring i blogland. Bla har søde Emily også købt dem og hun har (som altid) tage nogle fantastiske billeder. Se dem her.

I øvrigt kan jeg kun anbefale Stylepaste. Der er gratis forsendelse og servicen er i top. Jeg fik endda to gratis Essie neglelakker med som en lille surprise i æsken (elsker den slags overraskelser). Sanne fra kundeservice har været en stor hjælp, så det er bestemt ikke sidste gang jeg køber noget fra dem. De har fået Track støvlerne på lager igen - både i sort og brun - find de sorte her og de brune her.

Billeder siger I? Nå ja - så skidt da - må jeg præsentere: Acne Track boots i sort:


I love my new Acne Track boots - they are just amazing!

12 kommentarer:

 1. Tillykke med dem Hanne, de er rigtig flotte!

  SvarSlet
 2. Tak Marianne ;o) Og hyggeligt at du følger med fra Paris. Har dagen idag været bedre hos dig? Og har du hørt, der kommer sne her i Danmark nu?

  SvarSlet
 3. Tillykke med de fine støvler - de er pt det eneste par Acne støvler, som jeg nogensinde har overvejet at investere i, men tror dog jeg venter lidt endnu...christmas and all ;)

  SvarSlet
 4. Tak Malsen. Ja du er nok mere til det klassiske, men er glad for du kan li dem.

  SvarSlet
 5. De er super flotte! Tillykke endnu engang :-)

  /Chau

  SvarSlet
 6. Tillykke med dem. De er super fine, jeg fik mine i dag og må holde med dig i str kun kan gå ned i str hvis man har en smal fod. Jeg bruger også 36 normalt og har dem i 36, jeg kunne bestemt ikke klemme mig i et par 35 i disse, men det kan jeg nok i pistols;)

  SvarSlet
 7. Åh, hvor er jeg altså bare misundelig på dig. Støvlerne er så flotte - men 3000 kr det har jeg desværre bare ikke råd til at give :(

  SvarSlet
 8. De er så fine - og tillykke med købet! Jeg overvejer også selv at købe dem, når jeg en gang får råd.

  SvarSlet
 9. Tusind tak - hvor er I søde.
  Jeg har også solgt nogle ting på TS for at få råd til disse, men ved bare jeg blir så glad for dem.

  SvarSlet
 10. super fede.. øv at det er nogle dyre måneder. Ellers havde jeg nok også hapset et par :-)

  SvarSlet
 11. Ja, jeg hører det sner i DK. Her i Paris har det været 6-8 grader og sol i dag:-) Håber bare det holder ud weekenden.

  SvarSlet
 12. Katja - du kan måske være heldig at finde nogen på TS, hvis du er lidt tålmodig (det er så ikke en af mine stærke sider.. ha ha)

  Marianne - ja vildt med sne... der skulle komme mellem 20-50 cm i weekenden har de lige sagt! Håber da ikke det blir i København, da jeg skal løbe Valbyløb søndag... hmmm ;o)

  SvarSlet

Sig noget :o)