fredag den 19. november 2010

Cocosa

Kender I webshoppen Cocosa? Det er en invitation-only udsalgsside med rigtig gode mærker og tilbud. Lidt a´la Campadre.

Edited for at sige, at man jo skal have en invitationskode for at kunne blive medlem. Søg evt på Cocosa invite code på nettet eller send mig en email, så tror jeg måske jeg kan invitere jer fra min konto. Er dog ikke sikker på det sidste.

Har fundet denne som måske virker - prøv cocosaoffer

Idag har de fx. Muu:Baa på tilbud og der er virkelig nogle fine jakker til gode priser.De har også de lækreste tørklæder fra La Fiorentina, som jeg godt kunne tænke mig og priserne er rigtig fine. De er uld eller cashmere og der er mange dyreprint.


Love the website Cocosa - they have some great stuff at amazing prices. Right now cashmere scarfs from La Fiorentina and leather jackets from Muu:Baa

6 kommentarer:

 1. Så har jeg blevet medlem og har allerede savlet over et par armbånd:-)Tak for tippet og hav en god aften:-)

  SvarSlet
 2. Selv tak da ;o) Ja har også kigget på armbåndene - de er superfine.

  God weekend Marianne og nu nærmer afrejsen sig vist snart?

  SvarSlet
 3. Ja, jeg glæder mig, specielt til torsdag aften hvor jeg er færdig med arbejde og skal hygge resten af tiden:-)God weekend til dig også, Hanne!

  SvarSlet
 4. Det er en super side - desværre har de besluttet sig for ikke at sende andre steder end UK i øjeblikket :/ Sådan var det ikke da de startede sitet op i sin tid... Men pyt, så sparer man de penge :)

  SvarSlet
 5. Marianne - rigtig god tur - glæder mig til at se hvad du har shoppet ;o)

  Malen - ej hvor træls! Det kunne man godt sidst, så det havde jeg slet ikke overhovedet man ikke kunne længere... øv altså. Men tak fordi du sagde det.

  SvarSlet
 6. Malsen... ikke Malen.. tsk tsk

  SvarSlet

Sig noget :o)