tirsdag den 9. november 2010

New in - Scarf and necklace

Jeg var så utroligt heldig, at få dette lækre tørklæde i gave igår. Jeg har faktisk kigget på det længe og blev meget glad. Det er varmt, stort og så lækkert i farverne, så det bliver helt klart en favorit.

Det er fra Lovechild, er 90% uld og 10% silke og kan købes hos Nués webshop lige her. Det koster 900 kr og det synes jeg er rimeligt for et tørklæde i den kvalitet.


Da jeg kom hjem fra byen igår lå der også denne søde halskæde i min postkasse, som jeg havde bestilt for en uges tid siden. Det er lidt svært at se på billedet, men den er rigtig fin og meget enkel, hvilket jeg godt kan lide. Jeg faldt for fristelsen efter at have set dette indlæg hos søde Charlotte.

Jeg har valgt mit i sølv, da jeg aldrig går med guldsmykker, men det fåes i begge varianter og kan også fåes som armbånd. Jeg kom af med 213 kr. incl. porto for mit og du kan se mere hos sælger her.

Beklager det dårlige billede - det er rigtig svært at fange det ordentligt med mobilen (må snart få gjort noget ved det med at få et kamera).


Got this Lovechild scarf as a present yesterday and love it! Also got this cute sideways cross necklace, that I bought from Etsy seller classicdesigns. Get it here

6 kommentarer:

 1. Tak skal du have Marianne ;o)

  SvarSlet
 2. vild med tørklædet og overvejer selvhalskæden dog i guld :-)
  -Katja
  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Årrh hvor er du heldig! Sikke et lækkert tørklæde!

  SvarSlet

Sig noget :o)