onsdag den 10. november 2010

Add a Pop of Color

Jeg er vild med enkle neutrale outfits med en enkel farverig detalje. Et gråt eller sort outfit og så noget, der larmer lidt. Ville aldrig selv turde gå i røde bukser, men nogen kan slippe afsted med det meste og stadig se fantastiske ud. Jeg nøjes med at blive inspireret og tilføje et lille strejf af farve til et ellers mørkt outfit.

Jeg ønsker mig virkelig nogle røde støvler og et stort rød halstørklæde, der ikke fnuldrer!


I really love a pop of color in an outfit. And I need a pair of red shoes or boots!

6 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, Hanne....den blå Chanel...mums!

  SvarSlet
 2. Ja den er virkelig virkelig fin! Har sådan fået lyst til at få noget rødt i garderoben - har ellers aldrig haft noget rødt før... tsk tsk.

  Men det kender du jo med støvlerne ;o)

  SvarSlet
 3. Kunne godt tænke mig en rød jakke, men når jeg finder en jakke som er fed, så er det ikke den rigtige rødfarge og når fargen er perfekt er jakken kedelig:-) De røde sko fra Marant er bare så flotte!

  SvarSlet
 4. Nej det er rigtig rigtig svært at finde noget i den rigtige røde. Så en rød Karen Millen jakke i farven den anden dag som så flot ud, men det er ellers ikke et mærke jeg overhovedet gør mig i. Den var ligesom delt med en lynlås ligesom Burberry jakkerne og Cos jakken, hvis du har set dem?

  Elsker de røde Marant sko, men de er for damede til mig... ville desværre aldrig få dem på.

  SvarSlet
 5. Kender godt Burberry og Cos jakken, de er bare så flotte. Karen Millen er heller ikke midt mærke, men jeg smutter lige forbi og ser på den når jeg ligevel skal ind til byen:-) Selvom jeg nok heller ville haft Burberry jakken, også selvom den ikke findes i rød:-)

  SvarSlet
 6. Ja prøv og kig på den.. så den som sagt bare i farten, da jeg var i Illum og kigge på et rødt Acne tørklæde. Den hang på ginen i deres afd.

  Burberry jakken er så flot... Cosjakken er meget lige op og ned, men også fin.

  SvarSlet

Sig noget :o)