søndag den 26. juni 2011

If I was rich..... shoppingbag at NAP

Det er jo dejlig at have nogle ønsker og noget man drømmer om at købe. Det har jeg absolut ikke noget problem med og jeg kunne - uden den mindste tøven - nævne de første 20 ting jeg gerne ville eje, hvis jeg vandt i Lotto, arvede en mio, blev rig overnight af en eller anden årsag :o)

Nogle gange putter jeg tingene i min virtuelle kurv og drømmer om at de en dag kan købes. Og så holder jeg også øje med om de blir sat ned - hvilket stort set aldrig sker af en eller anden årsag.

Lige nu har jeg disse ting i min kurv hos Net-a-Porter:

Det er godt nok småt, men her er close-up af alle tre items:

Isabel Marant Keni leather jacket - så smuk og jeg har jo nævnt den før - "kun" 1630 EURO - hmmm


Alexander Wang Ashley boots - minder meget om Anouck, som jeg desværre fik købt for små og derfor har solgt - disse har jeg derfor lagt i kurven i str. 37 (som måske er min virkelige skostørrelse? Er mine fødder groet pga alt det løberi?) - har du 540 EURO så kan de blive dine!


Sidst men ikke mindst de smukke smukke YSL Tribtoo sko, som jeg har kigget på og savlet over utallige gange. Så fede,  klassiske, men alligevel lidt med et touch, der gør, at de ville passe godt til min stil - for 595 EURO kan de blive dine.

Har I også noget liggende i jeres virtuelle kurv rundt omkring som I drømmer om?

These 3 items are in my basket at NET-A-PORTER right now and I am dreaming of being able to purchase them. Maybe if I win the lottery?

4 kommentarer:

 1. Jeg stemmer for at Isabel-jakken lander hos dig! Den er så lækker.

  SvarSlet
 2. Skoene er super seje. I min virtuelle kurv ligger en Chanel 2.55. Jeg er meget misundelig på din Chanel-taske, men hvis jeg putter en i min virtuelle kurv, bliver sådan en måske også min en dag:-)
  frkforsom.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Anonym - ja den er lækker.. måske en dag

  frkforsom - det er godt at have noget at drømme om. Så sætter man også ekstra meget pris på det den dag man får det. Sådan har jeg det i hvert fald. Er sikker på du nok skal få en skøn Chanel en dag.

  SvarSlet
 4. Min virtuelle kurv er fyldt til randen med sko, tasker, jakker, kjoler...ja du ved jo hvad det er. Heldigvis så er det noget af det som bliver til virkelighed:-)

  SvarSlet

Sig noget :o)