søndag den 5. juni 2011

Grannys House og dagens

Idag skulle jeg mødes med sød tidligere kollega på Grannys House på Søborg Hovedgade. Forventningerne var tårnhøje og lad mig bare sige - de blev mere end indfriet!

Grannys House er en Café og konditori og de har sådan set også både bed and breakfast og mulighed for at man kan låne festlokaler. Der serveres forskellige former for morgenmad, brunch, frokost og så har de hver den 1. søndag i måneden et stort kagebord hvor man spiser alt det man kan for kr. 149. Den pris er incl. kaffe/the/iskaffe og vand. Absolut rimelig pris taget i betragtning hvad man får for pengene.

Stedet er meget hyggeligt og hjemligt indrettet, med en dejlig stemning, gamle borde og stole og en hyggekrog hvis man har små børn med. Der er en skøn gårdhave og det var der vi havde bord idag - helt perfekt vejret taget i betragtning. Kagebordet starter kl. 14 og da vi var der på slaget var der nærmest kø ud på gaden. Ingen tvivl om at det er populært - vi havde også reserveret for 1½ måned siden.

Jeg havde valgt at tage en dejligt løs kjole på - med plads til masser af kager og sandaler..... cyklede ud til Søborg og det tog ca. 40 min fra Valby og var en skøn tur. Især på vejen hjem var det rart at røre sig lidt.Og så til billedspam af kagerne!!

 Små lækre medaljer og lagkage med noget blåbær og chokolademousse

Superlækker kage overtrukket med marcipan og med jordbær og chokomousse, ved siden af friskbagte boller og chokoladescones, små medaljer og kanelstang 

Close-up af kagen 

Et kig indenfor

Chokolademousse kage - så lækker 

Et kig ud over gårdhaven 

Selve bagerbutikken med masser af lækkerier og rigtig godt brød. Købte et med hjem. De sælger også ting fra Rice og små sjove ting

Jeg kan kun anbefale jer at besøge Grannys House hvis I kan lide lækre kager og hyggelig stemning. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har været der. 

5 kommentarer:

 1. Hvor ser du godt ud, Hanne, og de kager...jeg sidder her og savler:-)

  SvarSlet
 2. Orv det ser lækkert ud, det er jeg helt sikkert nødt til at prøve en dag, så 1000 tak for tippet :)

  SvarSlet
 3. Orv....haps....må prøves :D

  SvarSlet
 4. Det var virkelig fantastisk. At jeg så har været på sukkerfri kur siden taler vi ikke højt om.. hvem sagde sukkerchok? ;o)

  SvarSlet

Sig noget :o)