søndag den 5. december 2010

Phillip Lim Edie bow-embellished leather bag

Jeg er blevet forelsket - i en taske! Jo det kan man skam godt.... det er en rigtig forelskelse, med åndenød og hjertebanken, så snart jeg ser den udkårne. Store tanker om hvad jeg dog kan sælge, så den elskede kan flytte ind i mit skab og panik ved tanken om, at den er udsolgt inden jeg får råd ;o)

Lyder det ynkeligt? Jamen det er det sådan set også - og det er desværre ikke første gang kan jeg afsløre. Jeg har et soft spot for lækre tasker (og støvler) og det er vel egentlig ok?

Hvis jeg nu endelig fik solgt nok til at få den fantastiske taske, hvilken farve skulle jeg så vælge? Ak ak... der er så mange svære ting i det her forhold kan I nok høre.

Men hvilken farve synes I? Og I kan da også slå et slag omkring min TS-profil og købe noget, så mine drømme kan gå i opfyldelse (måske).


Black (love this):
 Grey (love this one too):
 Black with snake (and this one too - what to do?):

PS. Hvis I undrer jer over, at der ikke er link til hvor den kan mødes, så er det helt bevidst.... Så I ikke køber den for næsen af mig. The bag is mine.... mine blev der sagt - my Prescious ;o)

I am in love with this Phillip Lim bag and I really need it. What color do you prefer?

2 kommentarer:

  1. Åhhh, jeg kender det så godt, jeg bliver tit forelsket...i tasker eller sko. De to nederste er de flotteste, synes jeg. Kan godt forstå at det er svært at vælge... Pøj pøj med salget på TS, håber det lykkes at få solgt nok så du kan købe tasken:-) God søndag!

    SvarSlet
  2. Det kan man sagtens :) Jeg kender det så udemærket....det sker ca. en gang om måneden for mig :D
    Jamen, jeg tror jeg ville vælge den nederste faktisk....den er ret rå og alligevel blødet lidt om med sløjfedetaljen.

    GO FOR IT! :D

    SvarSlet

Sig noget :o)