mandag den 27. december 2010

Glædelig bagjul - julegaver!

Håber I alle har haft en dejlig jul og er nået frem til jeres bestemmelsessted, på trods af vejret? Det har været lidt af en udfordring, men der er nu også en vis charme over en hvid jul! Bare det ikke fortsætter de næste tre måneder.

Jeg har haft en god jul og nogle afslappende juledage.

Vi giver ikke så vilde gaver, da vi er en lille familie og mest går op i, at man får noget man egentlig mangler. Jeg køber faktisk mine gaver selv og selvom det måske lyder frygteligt uromantisk og kedeligt, så er jeg jo helt sikker på at få præcis det jeg mangler / ønsker mig!

I år har jeg ønsket mig rigtig meget en lækker vinterløbejakke, en løbebog og nogle Yak Trax, der er en genial foranstaltning, der gør, at man kan løbe i al slags vejr og stadig stå fast! Sådan en slags vinterdæk til løbesko :o)

Udover de ting i min flotte (host host) collage, fik jeg også et par højttalere til computeren, hvilket jeg faktisk blev rigtig glad for.


2. juledag blev tilbragt på landet i Tølløse hos noget familie og det var virkelig smukt og den rene idyl! Lidt hyggeligere end de omgivelser der er ved Gl. Køge Landevej må jeg indrømme. 


I kan måske huske at jeg tilbage i november talte om Grape ringen fra Georg Jensen, som var en nyudgivelse af en gammel serie? Min svigermor havde faktisk købt den lille ring til sig selv, men fandt en anden ring, hun bedre kunne lide og ville så give mig den som en ekstra (flot) julegave! Først var jeg ikke så imponeret over den lille størrelse, men jeg er faktisk blevet utroligt glad for den. Se bort fra de røde vintersprukne hænder - lidt fin er den da?


Og så er året snart gået. Forstår ikke hvor tiden blir af!


A sneak peak on my Christmas gifts 1 kommentar:

  1. Så fine ting du har fået, Hanne, og hvor er den ring bare lækker. Lyder som om du har haft en dejlig jul. Er enig med dig at det er flot med hvid jul, men hold da op hvor er det besværligt. Håber det snart kommer lidt tøvejr:-)

    SvarSlet

Sig noget :o)