onsdag den 29. december 2010

Best buy 2010 - Vol. 1

Jeg vil idag og imorgen lave et par indlæg om, hvad jeg synes mine bedste køb i 2010 har været og idag starter jeg med det ikke moderelaterede.

Et af mine bedste køb i 2010 (som faktisk var en fødselsdagsgave) er helt klart min Nespresson Latissima maskine. Den er ikke mindre end fantastisk! Den laver supergod kaffe og er nem at betjene og så er servicen hos Nespresso helt i top. Ja det kan være lidt træls, at kapslerne kun kan købes online og i Nespresso butikken, men det er småting i forhold til alle de gode ting.


Mine yndlingskaffer til maskinen er i prioriteret rækkefølge:

1. Arpeggio - en forholdsvis stærk kaffe (9 ud af 10 på styrkeskalaen) med en lang eftersmag og kakaoundertoner.

2. Ristretto - 10 på styrkeskalaen og dermed en af de stærkeste kaffer. Den er skøn at vågne på og har en meget fyldig og intens smag.

3. Dulsao do Brasil - en mild (5) og sødmefuld kaffe.

Du kan læse meget mere om de forskellige kaffer lige her


Min Nespresso maskine blev købt online på Pixmania og jeg sparede rigtig mange penge! Tror den kostede lige omkring 2000 i modsætning til 3700 i butikken på det tidspunkt. 

One of my favourite things from 2010 is my Nespresso Latissima espressomaker, that I got for my birthday. I love it and could never live without it. 

2 kommentarer:

  1. Jeg vil også så frygtelig gerne have sådan en lignende....det må blive et 2011 ønske :)

    SvarSlet
  2. Overvejer faktisk om jeg skal købe en Nespresso eller en anden espresso maskine... på den ene side kan man selv bestemme alt til en anden version (f.eks. hvilken kaffe det skal være), på den anden side laves det hurtigere i en Nespresso....tænke tænke...

    SvarSlet

Sig noget :o)