fredag den 3. december 2010

On the run.....

En af mine store interesser er løb. Jeg elsker at løbe og er endelig kommet igang igen efter næsten et år med rygproblemer og en diskosskade i ryggen. Noget af det værste ved det var, at jeg ikke kunne komme ud på min løbetur! Var lige ved at drive familien til vanvid.

Men nu løber jeg igen..... 3-4 gange om ugen og i al slags vejr. Det betyder ikke noget for mig at vejret er dårligt og kan på ingen måde få mig til at blive hjemme. Eller at der er meget sne. Det er bare et spørgsmål om at være klædt på til det.

Når vejret er som det er nu kunne jeg dog rigtig godt tænke mig et par trail sko, så jeg står bedre fast. Turen foregår i noget langsommere tempo i øjeblikket, så jeg tror næste investering skal være en af disse to modeller fra Salomon. Håber lidt på en julegave, men nu må vi se.

Og så ville jeg også elske at iføre mig den superlækre løbebluse i merinould fra det New Zealandske mærke "Icebreaker". Læs evt mere om det her.

Man skal jo aldrig gå ned på udstyret :o)

Løber I?

Salomon Speedcross 2 - damemodel til kr. 900 hos MarathonsportSalomon XA Pro 3 D ultra - damemodel til kr. 900 hos Marathonsport

Icebreaker Pace LS Zip - kr. 750 hos Marathonsport


I love to run and dont care about the weather! Would love to get a pair of trail shoes from Salomon and one of the amazing merino wool baselayer shirts from Icebreaker.

4 kommentarer:

 1. jeg vil så gerne igang, men i det her vejr tør jeg bare ikke..er så bange for at falde :-)
  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg vil også gerne i gang, har bare 1000 undskyldninger for at lade være:-(

  SvarSlet
 3. Katja og Marianne - tricket er at komme igang - godt igang og så holde ved. Det er nok heller ikke lige nu man skal starte, hvis man ikke er vant til at løbe, men når sneen er lidt væk...

  Jeg pjækker aldrig fra min løbetur... det elsker jeg den simpelthen for meget til. Har lige været ude 15 km nu.... Vigerslevparken og Damhussøen rundt. Så flot og smukt. Og så et varmt bad og så har jeg fortjent meget af det konfekt vi skal lave idag... ha ha.

  Men sig endelig til hvis I vil have gode sæt-igang råd.

  SvarSlet
 4. Du må meget gerne give nogle sæt-igang råd, Hanne.

  SvarSlet

Sig noget :o)