tirsdag den 17. maj 2011

Rawfornia

Idag har jeg haft sådan en dag, hvor jeg bare har trængt til at forkæle mig selv lidt og gøre noget godt for mig selv. Så derfor besluttede jeg på vej hjem fra arbejde, at køre forbi Rawfornia, hvor jeg for nogen tid siden havde benyttet mig af et tilbud gennem Sweetdeal og købt et værdibevis til lækker Raw Food.

Tilbuddet bestod af Misomarineret broccoli med pastinak/sesam-ris plus en øko-brownie med sprød nøddebund og chokolademousseagtig top. Lyder godt ikke? Det var det også!

Rawfornia ligger på Gl. Kongevej 173 og selve stedet er ikke særlig stort, men rigtig hyggeligt og med en rar atmosfære.

Servicen var meget venlig og imødekommende og tilbød mig, at jeg kunne dele mit værdibevis (som var til 2) så jeg fik den ene idag og kunne hente den anden en anden dag. Det sagde jeg ja tak til, da min bedre halvdel ikke er så meget til "den slags kaninføde" ;o) (der er jo ingen kød i).

Broccolien var meget lækker og velsmagende og jeg sagde ja tak til at få drysset frisk chili over - jeg elsker nemlig stærk mad. Jeg blandede det hele lidt sammen og spiste helt op - det mættede fint, men jeg følte mig stadig godt tilpas og let indeni bagefter. Og det var jo heldigt, for der var jo også en dessert.... Mmmm


Desserten skulle jo have bestået af øko-brownie, men de var desværre udsolgt. I stedet fik jeg tilbudt at vælge to af stedets "trøffel" kugler og det sagde jeg ja tak til. Der var flere smagsvarianter - bla goji bær, kokos og så de to jeg valgte - mynte og chokolade. De var simpelthen så lækre og meget meget velsmagende og friske. Kan absolut anbefales! De var også kæmpestore (stort plus)Jeg synes bestemt Rawfornia er et besøg værd. De har også mange lækre juicer og smoothies og selve menuen er afvekslende og lækker - hvis man har lyst til Raw food vel og mærke. Jeg har prøvet både Raw 42 og The Raw Tribe på Blågårdsgade og begge steder var maden rigtig lækker, men jeg synes lige den var lidt bedre her hos Rawfornia. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg ligger vejen der forbi.

Har I prøvet Raw Food og hvad synes I om konceptet?

Dog er det ikke godt at løbe på kan jeg hilse og sige... benene var tunge idag på løbeturen og jeg gir altså maden skylden. Måske det er manglen på kulhydrater?

5 kommentarer:

 1. Ja, du ved jo at jeg er svært begejstret for det. Og hvor ser det hele bare lækkert ud.
  Elsker simpelthen de der raw kugler. Det er lige før jeg hellere vil have dem end alm chokolade.

  SvarSlet
 2. Det ser spændende ud, jeg har aldrig prøvet sådan noget Raw Food.

  SvarSlet
 3. Ja de er virkelig lækre, de kugler. Må forsøge at lave dem selv snart tror jeg.
  Glæder mig til at prøve den på Vestebro ;o)

  SvarSlet
 4. Mmm, hvor ser det lækkert ud:-)

  SvarSlet
 5. Jeg har aldrig rigtig prøvet - er en rigtig kræsenpind, men din anmeldelse lyder tillokkende, så er bestemt ikke afvisende over for at prøve :)

  SvarSlet

Sig noget :o)