torsdag den 12. maj 2011

Nik & Jay - og om at synge forkert....Jeg indrømmer det gerne - jeg har et soft spot for blandet skum fra Irma (I ved, de der lyserøde og hvide sataner, der kan få ens mave til at svulme op som er man  i 4. måned - hvis man vel og mærke spiser nok af dem) og Nik og Jay!

Jeg har sunget med på den her sang hele weekenden og den var også i repeat  på min playlist, da jeg løb halvmarathon i søndags i Lyngby. Der sang jeg dog ikke højt, men det har jeg gjort herhjemme - både højt, falsk og - åbenbart - også forkert!

"Vi væltede hele lortet lidt ligesom en sheik" skrålede jeg løs.... tænkte ikke nærmere over om sheiker vælter noget :o) Men det viser sig så at den rigtige tekst er "Vi væltede hele lortet lidt ligesom en strike" - hvilket måske også gir lidt mere mening?

Ak ja..... de første 30 år af mit liv har jeg også synget "Idag er det xxxx fødselsdag" forkert viste det sig. Jeg kan jo ikke gøre for at min mor har lært mig at synge "Hun sikrer sig en gave får". At jeg så aldrig har tænkt nærmere over at man måske ikke behøves at sikre sig en gave, som man alligevel får... hmmm.

Nå men tilbage til Nik og Jay. Jeg elskede altså også sangen med Burhan G og dem. Og videoen... ehm... den var virkelig GOD. Er sikker på I godt ved hvad jeg taler om... ellers se den straks her

Jeg kan altså også lidt andet musik end Nik og Jay, før I fuldstændig dømmer mig... Coldplay, Rammstein, Soundgarden osv osv.

Mine favoritløbesange er i øvrigt i tiden:
Nik og Jay - Mod solnedgangen
Turboweekend - Trouble is
Clara Sofie og Rune RK - Når tiden går baglæns
AC/DC - Thunderstruck

Hvad løber I til og har I også sunget forkert?

9 kommentarer:

 1. ha ha hvor jeg dog kender det der med at synge noget helt forkert i forhold til den rigtige tekst :-D
  -Katja
  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg kan faktisk godt lide Nik & Jay også...og den video med Bhuran G...Har også set dem live og de gør det ret godt:-)

  SvarSlet
 3. Ha ha kender det alt for godt med at synge forkert. Kan huske en partysang for nogle år siden "Pump it up", hvor jeg sang "bambadop"...Gir ingen mening, men jeg sang det gladeligt alligevel :-)

  Prøv at søge "misforstået sangtekster" på Youtube - det er for sjovt!

  SvarSlet
 4. ha ha.... jeg har sunget forkert den med hvor de synger "hvor du fra"? også har jeg hele tiden sunget "jeg var hammel", indtil jeg fik fortalt længe efter at det altså er "fra havnen" dooh! ha ha..

  Nik og jay er ej det jeg hører, men lige netop denne synes jeg er så fed. Og Clara sofie og rune rk - tiden går baglæns er så fin, men det er fordi den også mange måder minder meget om en del af mit tidligere liv :-)

  /Chau

  SvarSlet
 5. Hihi er glad for at jeg ikke er alene trods alt... synes nu også det lyder bedre med sheik end strike - måske jeg skal skrive til dem at de skal ændre teksten? ;o)

  God aften allesammen. Og tak for jeres sjove kommentarer.

  Chau - Hammel... ha ha.. griner endnu :o))

  SvarSlet
 6. Altså jeg troede Bryan Adams sang, "I got my first real sexdream" i stedet for "I got my first real six-string" i sangen Summer of '69.

  Det er vist lidt en klassiker, men ikke desto mindre var jeg 30+ nogle år, før min mand opdagede det og rettede mig. Ja, ja.

  Mange hilsner Anette

  SvarSlet
 7. Jeg troede da også det var det man sang i fødselsdagssangen?! Hvad synger man så?
  Jeg troede i mange år at Dave Gahan sang "Reach out and touch me" i Personal Jesus, men det viste sig at han sang "Reach out and touch faith". Det fandt jeg så først ud af efter jeg havde været på arbejde en lørdag i den pladebutik, jeg var ansat i, dagen efter en DM koncert. Jeg troede jeg havde nævnt det sekvens til de første 10 kunder, hvorefter en kollega lige fortalte mig hvad han rent faktisk sang. Potato potato siger jeg, jeg vil da gerne røre Dave Gahan.
  //Betina

  SvarSlet
 8. Ha ha ha Betina - ja enig - David må også godt røre mig... ;o)
  Jamen de synger jo "hun sikkert sig en gave får" og ikke sikrer... tsk tsk...

  Jeg har stadig ikke løst mysteriet med hvad Rocazino synger i sangen "Elsk mig i nat", men det er nok ikke "Det var en bøssefest og nu er vi gået" som jeg har sunget altid - Hmm ;o)

  Jeg synes stadig Sheik i stedet for Strike.. det lyder altså bedre - tror jeg vil skrive til Nik & Jay drengene og få dem til at ændre teksten!

  SvarSlet
 9. Sorry Anette - opdagede lige, at jeg havde overset dit svar...
  Ja det er en klassiker med Bryan Adams tror jeg.. den hopper jeg også med på ;o)

  SvarSlet

Sig noget :o)