mandag den 9. maj 2011

Ih altså - jeg har fået en Award....

Og tusind tak til Eventuelt & Måske ved søde Miss Maybe. Det er faktisk nogle dage siden, så nu må jeg hellere få svare på spørgsmålene og tak for den fine award. Håber det er ok jeg har lånt dit billede :o)Hvorfor startede du med at blogge?
Det var egentlig lidt tilfældigt. Fulgte en masse blogs på nettet og fik så lyst til selv at afprøve mediet. Tænkte det kunne være sådan en slags dagbog til mig selv. 

Hvilke blogs følger du?
Jeg følger rigtig rigtig mange. Og det skifter lidt hvilke jeg er gladest for. Jeg læser selvfølgelig alle de store, som alle læser, men er egentlig gladest for de små og mere personlige blogs. Læser også blogs om andet end mode - fx mad, løb, raw food, træning, hunde osv. osv.
Med fare for at glemme nogen, så er nogle af mine favoritter Cosmopolifashion, Malsen, The Tiger Aka Chau, Guapizimo, Fashion by Sobczak, ManjalytzHverdagsNadia, May-Britts løbeblog, Raw Clarity, Caroline Fibæk og mange mange flere! (se ude i siden).
Af skønhedsblogs er min absolutte favorit pudderdåserne.dk, som virkelig har fået mine øjne op for MAC og har fået mig til at turde at prøve nye produkter af!
Jeg er også superglad for Sara´s blog - Youblush, der både indeholder skønhedstips, men også en del om mad og træning. 


Favorit make-up mærke?
Ja til foundation og concealer helt klart id bare escentuals mineral makeup.
Ellers er jeg stor fan af Mac og Chanel. Mascara er altid Dior Show.

Favorit tøj mærke?
Jeg køber ikke dyrt tøj. Hellere dyrt tilbehør - sko og tasker, smykker osv. Men jeg synes Rick Owens laver fantastisk smukt og lækkert tøj. Er også glad for Isabel Marant og så de danske - Malene Birger og Day. Der kan jeg altid finde noget.

Dit "må ha" make-up produkt?
Det må være min multi-tasking mineral fra id bare escentuals som jeg bruger som concealer. Jeg har desværre en besværlig hud og har brug for at dække :o(


Jeg bruger den i farven "bisque". Læs evt mere her

Din favoritfarve?
Grøn!

Parfume?
Jeg er slet ikke til parfumer, der dufter det mindste kraftigt, så får jeg hovedpine. Helst lette dufte. Er meget glad for Clean parfumerne - den originale og så Shower Fresh og Fresh Laundry. Bruger også Escentric Molecules - molecule 01 og Biotherms lette citrusparfume. 


Yndlingsparfume - køb den her

Favoritfilm?
Generelt er jeg mest til de lidt skæve og underlige film. Min absolutte yndlings som jeg har set en mio gange og også elsker soundtracket til, er "Priscilla - Queen of the Desert" - men den rigtige australske udgave. Og så "Vanilla sky", "Being John Malkovich" og "Mulholland drive". "Sliding doors" synes jeg også er god.Hvilket land vil du besøge og hvorfor?
Jeg vil rigtig gerne tilbage til Etiopien. Det er selvfølgelig fordi min søn er adopteret derfra, men også fordi vi mødte en fantastisk gæstfrihed, meget ulig Danmark, da vi var der. Det er et smukt land og består af meget andet end fattigdom. Jeg håber vi kan rejse derned sammen når han bliver lidt ældre.

Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?
Sommerferie! Bare tæer i sandaler, jordbær, is, gode bøger og tid til hinanden. 
Jeg vil give awarden videre til dem her:
Nu har jeg altså ombestemt mig og vil gerne give awarden til


Cosmopolifashion


Guapizimo


Fashion by Sobczak

5 kommentarer:

 1. Tillykke med award'en, Hanne! Så fandt jeg ud af lidt mere om dig:-)

  SvarSlet
 2. tak Marianne.

  Jeg burde måske have givet den til dig. Har du fået en?

  SvarSlet
 3. Dejligt at lære dig lidt bedre at kende :) gode svar du har givet.

  SvarSlet

Sig noget :o)