lørdag den 9. april 2011

Ole Lynggaard - Lotus VS. Blondering

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre jeres mening om de her to ringe.

Begge er fra Ole Lynggaard. Den første er fra den forholdsvis nye Lotus serie. I sølv med hvidguld på bladene, en mørkegrå månesten og brillanter.


Den anden er den klassiske blondering, i hvidguld og med brillanter:
Jeg ville blive rigtig glad for jeres mening - hvilken ring synes I er smukkest, mest langtidsholdbar og passer bedst til mig? Prismæssigt er de stort set ens.

Ser frem til jeres svar :o)

10 kommentarer:

 1. Blonder! Den er så fin,

  SvarSlet
 2. Uden tvivl den første... jeg synes slet ikke, at de kan sammenlignes.

  SvarSlet
 3. Ja nu er der to stemmer på hver ;o)

  Hvorfor synes I bedre om den ene end den anden? Kan I sige lidt om det? Lotus ringen er jo fx sølv hvor blonden er 18 karat hvidguld.

  SvarSlet
 4. Jeg synes Lotus ringen har lidt mere råhed over sig og karakter. Blonden er uden tvivl også flot, men bare på en lidt anden måde.

  SvarSlet
 5. Klart den første - er mere klassisk :-)

  SvarSlet
 6. De er begge meget flotte:)
  Jeg vil nok tage blonden, da jeg ikke synes deres rhodinering holder godt. Jeg er blevet lidt træt af at få mine ringe omrhodineret, det er jo ikke ligefrem billigt.

  SvarSlet
 7. De er begge rigtig flotte, men jeg tror du vil blive gladest for den nederste.....synes på en måde den er mest dig, Hanne :)

  SvarSlet
 8. Tusind tak for jeres hjælp og kommentarer. Jeg har besluttet mig for blonderingen, da jeg føler den er mest mig. Jeg skal nok vise den når jeg får den hjem.

  SvarSlet

Sig noget :o)