søndag den 3. april 2011

Chanel-fikseret....

Lige i tiden synes jeg, at alt det jeg forelsker mig i er fra Chanel! Chanel solbriller, Chanel øreringe og ikke mindst de flotteste Chanel tasker! Efter jeg fik min WOC har jeg fået øjnene op for hvor stor lækkerhedsfaktor Chanel har! Det er bare lige en tand mere lækkert og gennemført end mange af de lidt billigere mærker. Og så er det måske også det med, at man ikke "bare" kan købe online - man må ind og stå skoleret i Chanel butikken (er jeg den eneste, der synes de er lidt sure derinde?) og håbe på at man er heldig og kan blive skrevet op.

Men nu lukker butikken desværre den 1. juli og det synes jeg er så ærgerligt! Det er jo den eneste chance der er for at købe Chanel her i Danmark! Jeg håber virkelig at de åbner en butik senere igen.

Udover deres (taske) klassikere, som altid er der, kommer der hver sæson nogle modeller, der er lidt billigere, men stadig fine synes jeg. Jeg har udvalgt et par stykker af mine favoritter.

Hvordan har I det med Chanel?

Og se lige de smukke billeder jeg har fundet på pf - det er da virkelig design der holder!!

Jeg vil også lige beklage stilheden herfra og manglen på kommenteren. Jeg har desværre haft lidt meget om ørerne og har simpelthen ikke haft tiden og overskuddet til at få blogget. Håber det snart blir lidt bedre igen og håber I vil hænge på.
Jeg elsker stemningen på de her billeder! 

En ung Jane Fonda

5 kommentarer:

 1. Ja, du kender vel godt min holdning til Chanel?! Jeg elsker det! Det klassiske med det lidt rå. Jeg har sat mig for at jeg skal have et par ballerinaer inden de lukker.

  //Betina

  SvarSlet
 2. Chanel holder - hele vejen igennem!
  Knuselsker alle mine Chanel ting og bliver ved med at forelske mig i flere.
  Synes dog også, at butikken i Kbh ikke altid har levet op til de venligste ekspedienter i branchen. Oplevede engang, hvordan to ekspedienter på skift prøvede tøj i butikken, mens kunder blev ignoreret. Har defor købt de fleste ting i udlandet...

  SvarSlet
 3. Jeg kan rigtig godt lide Chanel, en klassisk ting at have i garderoben, selvom jeg dog ikke ejer noget endnu, men det kommer forhåbentligt :)

  SvarSlet
 4. Chanel er fantastisk :) Fine fine ting, selv om jeg dog synes er der er mange mærker i Chanels klasse.

  SvarSlet

Sig noget :o)