mandag den 18. april 2011

Georg Jensen fusionsring - Freja Beha

Jeg elsker simpelthen det her kampagnebillede af Freja Beha for Georg Jensens fusionsring. Synes bare jeg bliver i godt humør af at se på hende og hun ser fantastisk ud med sin tattoo og fingrene prydet med masser af fusionsringe.

Jeg kan huske, da fusionsringen kom frem for 10 år siden. En af mine veninder havde fået sit første barn og hendes mand gav hende den originale fusionsring i barselsgave. Dengang kunne den kun fåes i tre led med rød, hvid og rosaguld. Ikke noget med diamanter - det kom først senere.

Siden har jeg kigget på den med jævne mellemrum og prøvet den hos GJ flere gange. Det er en meget smuk og klassisk ring synes jeg og selvom jeg har noget kortere pølser end Freja Beha (hun kan have 5 led på en finger - seriøst - 5!! Jeg kan til nød have de 3 led, men det er pænere med 2) er jeg vild med ringen og det udtryk den giver. Den paverede variant er fantastisk og den kan man jo altid føje til hen af vejen. Når man når pensionsalderen eller noget :o)

Nå men fusionsringen i to led hvidguld med sten er på vej til mig og lander onsdag efter påske. Glæder mig så meget!! Var hos Lynggaard og prøve både Lotus og Blonderingen i de rigtige størrelser og de sagde at Lotus ringene desværre ikke er så egnede til hverdag, da stenene nemt ridses. Til gengæld skulle jeg havde lup for at se stenene i blonderingen, så jeg overgav mig altså og hoppede på fusionen... det har også været ti år undervejs. Kan du li fusionsringen?
I love the Fusions ring from Georg Jensen and just ordered one.

4 kommentarer:

 1. Den har jeg også savlet over mange gange, Hanne. Den er bare lækker og tror den vil passe perfekt til dig:-)

  SvarSlet
 2. eej den er fin ud, heldige asen :-)
  -Katja

  SvarSlet
 3. Wauw! Hold da helt op et lækkert køb - er helt vild med den - kan godt forstå du glæder dig, Hanne :) Tillykke med den.

  SvarSlet

Sig noget :o)