onsdag den 30. marts 2011

Shoe Porn

Jeg tror altså ikke jeg helmer før jeg har fået prøvet sådan et par Camilla Skovgaard sko af! Også selvom de er høje.

Jeg er lige så jeg savler over de her billeder... talk about shoe porn ;o)

Og se hvor de ligger og slænger sig og drømmer om Valby.... I kan godt høre hvor det bærer hen ikke?





Hvis du også drømmer om dem, så find dem lige her - butikken med den bedste kundeservice og en af mine favoritter - stylepaste.com - nu også med fysisk butik i Århus som jeg helt klart skal besøge når jeg skal "hjem til Århus" næste gang. 

lørdag den 26. marts 2011

Kitten heels

Jeg har aldrig været så meget til de der kitten heels. Synes det er en underlig midt imellem hælhøjde, men ligesom med alt andet kan man vænne sig til det, hvis man ser det nok og nu synes jeg faktisk pludselig de er ret fine.

Har kigget lidt på disse hos Carla F og synes de er rigtig flotte i både den beige og den sorte.

Hvad synes I om den hælhøjde (som sikkert er rigtig god at gå i dagen lang) og om den model her? Den er fra Pura Lopez, som jeg synes laver rigtig lækre sko.

Find dem her


Nu opdager jeg lige at søde Marsim har dem - de er virkelig fine! Måske det er der jeg har set dem? Er du glad for dem Marsim?

So Last Season - Provider 60%

Jeg ved godt jeg er lidt sent ude med dette indlæg, for det var igår det startede - So Last Seasons Provider udsalg med 60%.

Ikke desto mindre synes jeg stadig der er mange rigtig fine ting tilbage og til gode priser, så sving et smut forbi. Jeg har selv købt et par sorte læderleggings og købte dem i samme sekund jeg fik mailen, da prisen bare var så god og jeg har kigget på dem flere gange. Nu håber jeg bare de passer og venter i spænding på at de kommer - forhåbentlig mandag.

Det er dem her og de fåes i en masse farver.

Er der nogen af jer der har dem og sidder de godt?


Jeg tror lidt det er dem her som man kan købe hos fashionforme og som jeg synes ser superfine ud. Hvad synes I?



God lørdag aften :o)

fredag den 25. marts 2011

Muu Baa sale!

Der er rigtig mange fine ting og priserne er gode, så løøøøb.

Du kan blandt andet finde den fine fine jakke som søde Katja også har i mink.

Find det her

torsdag den 24. marts 2011

Idag er det Cookies fødselsdag... hurra hurra hurra!

Verdens bedste hund fylder 4 år idag! Vildt hvor tiden er blevet af. Jeg husker det som igår da vi hentede hende og hvor lille og sød hun var.

Hun er sådan en fantastisk dejlig hund og jeg håber hun bliver rigtig gammel og bliver ved at være frisk i mange år endnu.

Tillykke Cookie - Kukstrup - Mussepige <3



Så lille var hun - nåååå :o)


Mmm frikadelle til morgenmad - føsda er nu meget godt ;o)


onsdag den 23. marts 2011

My favourite: Flat boots

Her er så anden omgang af mine favoritter - denne gang med de flade støvler :o) Dem har jeg faktisk også en del af men her er mine tre favoritter lige i tiden:

Fra venstre - Munderingskompagniet - Alexander Wang - Sam Edelman (de ser godt nok lange ud AW støvlerne, men det er de altså ikke - det må være den spidse snude)


Alexander Wang og Sam Edelman set bagfra, så man kan se de fine detaljer

Elsker simpelthen mine Sam Edelman sneaks!

Men mine Anouck boots fra AW er også en storfavorit!

Støvlerne fra Munderingskompagniet fik jeg i fødseldagsgave og jeg har dem også i sort. De er simpelthen fatastiske at gå i og bliver bedre og bedre!

Tre yndlings <3

My favourite flat boots at the moment. 

Mulberry Camerabag - modeling pics

På vej ud af døren imorges snuppede jeg lige et par billeder, så I kan se størrelsen. Jeg er jo ikke så stor (1,62) så det er ikke nogen stor taske, men det er helt vildt så godt den rummer!

Bukser: Day
Bluse: Object
Jakke: H&M
Støvler: Acne Pistol
Solbriller: Tom Ford







Er virkelig glad for den - er den ikke fin?


Mulberry Postmans lock bag / Camerabag

Ja I havde selvfølgelig ret - det er den nye Mulberry camerabag, som jeg har savlet over siden jeg så billede af den første gang, der er flyttet ind hos mig.

Den er simpelthen så fin og fantastisk og passer så godt til mig og mit behov.

Nogle gange bliver jeg sådan grebet af stemningen og køber noget som jeg egentlig godt ved ikke vil fungere for mig - fordi jeg synes det er så lækkert og jeg bare må eje det.
Det er desværre tilfældet med min lipstick Céline taske. Jeg elsker at kigge på den - synes det design er fantastisk - farven det hele. Pånær det at bruge den! Den er jo enormt praktisk - rummer et halvt hus og for mange vil den sikkert være drømmetasken. Bare ikke for mig desværre. Den er simpelthen for stor.

Så er du interesseret i at købe den, så smid en kommentar. Den er brugt 3 gange, helt som ny - med kvittering, papirer og dustbag selvfølgelig.

Men her er det nye vidunder så - som har den perfekte størrelse til mig! I skal nok få modeling pics senere idag. Tog dem imorges, men kunne ikke nå at uploade dem inden jeg skulle gå.
 




My new Mulberry Camerabag. Love it!

tirsdag den 22. marts 2011

Oooops.....

Hvad er nu det? :o)

søndag den 20. marts 2011

Home alone...

Ahhh drengene er kørt til fodbold i Parken og jeg hygger med skum fra Irma, hindbærsnitte fra Emmerys og coffee. Jo jo det er min aftensmad :)

Kh
Hanne 4 år




- Posted using BlogPress from my iPhone

My favourite: Heeled boots

Jeg har planlagt at vise jer nogle af mine favoritter de næste dage og håber I synes godt om indlæggene.

Den første kategori er mine støvler med hæl og de favoritter som jeg bruger mest lige nu.


Fra venstre mod højre:
Acne Track Boots
Acne Cypress Boots
Pura Lopez Boots


Pura Lopez støvletterne er bare så fine og meget feminine synes jeg. De har en god højde og er meget behagelige at have på.

Og så elsker jeg rynkerne og lynlåsen bagtil.

De støvler jeg bruger absolut mest i tiden er mine Acne Cypress boots. De går til ALT og er fantastiske at gå i!! Desuden ligner de lidt nogle Céline boots der kommer til AW11 og det gør dem jo ikke mindre lækre ;o) 


Mine Acne Track boots er også superdejlige at have på og jeg bruger dem tit. Dog er de ikke HELT så gode at gå i som Cypress.


Her kommer et par favoritter mere:
Minimarket grønne patent boots - jeg faldt for dem med det samme da jeg så dem hos Stylepaste.com (hvor jeg i øvrigt har købt både mine Track og Cypress boots), men købte dem først på udsalg da de var sat ned til under halv pris hos Nelly.com. Jeg har faktisk ikke haft dem på endnu, men jeg elsker grøn og jeg synes de er så smukke!! Må snart ha dem luftet. 

Elsker lynlåsen bagpå - så fin en detalje!

Hvis jeg skulle nævne en absolut favorit udfra, hvor meget jeg har brugt dem, må det være mine Acne Pistol boots! Jeg elsker de støvler og bruger dem virkelig tit. De er så behagelige, passer til alt og blir mere og mere lækre jo mere slidte de blir!



Næsten alle mine støvler er sorte, men her er lige et par undtagelser:

Støvletter fra Filippa K i en fin blågrå farve. Har ønsket mig dem rigtig længe, men været for nærig til at købe dem og var så heldig at finde dem på TS til 500 kr.!

Nå ja - jeg var så vild med Acne Track støvlerne, at jeg var nødt til at have dem i begge farver! Taupe farven er fantastisk og jeg er så glad for at vejret endelig er så godt, at jeg kan begynde at bruge dem. Har aldrig haft dem på endnu.


De blir så fine her til foråret og jeg synes næsten de er flottere end de sorte!

Det var alt for denne gang. Vender tilbage en af de nærmeste dage med mine favoritstøvler uden hæl. 
Senere venter et indlæg med favorit læderjakker og tasker (selvfølgelig).

Ha en god søndag aften!

My favourite heeled boots

Camilla Skovgaard shoes

Jeg er helt vild med Camilla Skovgaards sko - synes de er fantastiske, skulpturelle - ja nærmest små kunstværker og jeg kan næsten få hjertebanken af at kigge på dem. Der er hele tiden små nye detaljer, der bare venter på at blive opdaget og jeg synes hendes design er så unikt og specielt.

Ikke desto mindre har jeg ikke et par Camilla Skovgaard sko (endnu). Jeg har været så tæt på flere gange, men noget har så afholdt mig hver gang og jeg ved godt hvad det er - højden på skoene! Mange af hendes sko har en hæl på 14 cm og selvom der er 3 cm plateau, så er det stadig 11 cm man skal gå rundt i. Og kan jeg det? Jeg ved det ikke for jeg har aldrig prøvet. Jeg har masser af støvler med hæl (jeg er kun 1,60 så føler mig godt tilpas med hæl på), men det er mere kraftige hæle og slet ikke det samme.

Har nogen af jer de høje høje sko fra hende og er de gode at gå i? Og kan det lade sig gøre? Grunden til at jeg spørger er fordi jeg er helt vild med 3 par sko fra hendes nuværende kollektion. Ja det kan godt være jeg bare kan have dem stående i skabet og kigge på dem - måske det vil være nok for mig :o) Men det er nu lidt sjovere, hvis jeg også KUNNE gå i dem.

Og nu vi er igang - hvilket par er jeres favorit?





Jeg har en favorit, men venter lige med at afsløre den til jeg hører jeres :o)

Og nu vil jeg tage til Bodyfit for første gang i mange uger.... håber jeg klarer den (glæder mig allerede til den belønning jeg så har fortjent i eftermiddag - KAGE).

Ha en skøn søndag!

I love the Camilla Skovgaard shoes, but I am not sure I would be able to wear them because of the height.
What do you think, and what is your favourite among the 3 shoes above?
Have a nice Sunday :o)

lørdag den 19. marts 2011

Fold over clutches....

Wauw - jeg synes bare de her fold-over clutches er superfine og så er de tilmed billige!

Det er en taskedesigner ved navn Clare Vivier der har lavet dem og de koster kun 149 USD! Ved køb over USD 250 er der worldwide free shipping. Jeg synes de er lidt Céline-ish og overvejer især at bestille den blå, men måske også en poppy red.

Synes I ikke de er fine?

I finder dem her




These fold-over clutches from Clare Vivier is amazing - buy them here

torsdag den 17. marts 2011

Føsdasgaver

Som I ved havde jeg jo fødselsdag i lørdags og jeg har slet ikke fået vist hvad jeg fik. Har desværre ikke fået taget billeder af det, så I må lige nøjes med hvad jeg har fundet på nettet i første omgang.

Vi gør ikke så meget i alt for store gaver og som regel køber jeg faktisk selv mine gaver. Ved godt det lyder lidt kedeligt, men så ved jeg at jeg får det jeg ønsker mig og ikke noget ligegyldigt. Jeg får altid penge af min svigermor og jeg får faktisk kun gaver af hende og min mand og søn.

Støvlerne fra Munderingskompagniet har jeg allerede i sort og elsker dem. De er så skønne at have på og jeg må indrømme at jeg altså sætter komfort højere og højere med alderen - ha ha. Den fine grå farve passer perfekt som forår og sommer og jeg ved bare at de blir et hit!!



Den anden ting jeg fik har jeg faktisk allerede - bare i en anden farve. Det er nemlig Delisha tørklædet fra Malene Birger, som jeg har i gråt og har elsket og brugt utroligt meget. Nu har jeg så også fået det i armygrønt og det er bare så fint!!

Jeg vil hellere ha to gaver som jeg har ønsket mig meget, end ti mindre og jeg er meget glad for begge ting, som i øvrigt er købt i min absolutte favoritbutik i Valby - nemlig Madam My. Tror jeg snart må lave et indlæg om butikken. 

Synes I det er kedeligt, at jeg selv har købt mine gaver?