søndag den 20. marts 2011

Camilla Skovgaard shoes

Jeg er helt vild med Camilla Skovgaards sko - synes de er fantastiske, skulpturelle - ja nærmest små kunstværker og jeg kan næsten få hjertebanken af at kigge på dem. Der er hele tiden små nye detaljer, der bare venter på at blive opdaget og jeg synes hendes design er så unikt og specielt.

Ikke desto mindre har jeg ikke et par Camilla Skovgaard sko (endnu). Jeg har været så tæt på flere gange, men noget har så afholdt mig hver gang og jeg ved godt hvad det er - højden på skoene! Mange af hendes sko har en hæl på 14 cm og selvom der er 3 cm plateau, så er det stadig 11 cm man skal gå rundt i. Og kan jeg det? Jeg ved det ikke for jeg har aldrig prøvet. Jeg har masser af støvler med hæl (jeg er kun 1,60 så føler mig godt tilpas med hæl på), men det er mere kraftige hæle og slet ikke det samme.

Har nogen af jer de høje høje sko fra hende og er de gode at gå i? Og kan det lade sig gøre? Grunden til at jeg spørger er fordi jeg er helt vild med 3 par sko fra hendes nuværende kollektion. Ja det kan godt være jeg bare kan have dem stående i skabet og kigge på dem - måske det vil være nok for mig :o) Men det er nu lidt sjovere, hvis jeg også KUNNE gå i dem.

Og nu vi er igang - hvilket par er jeres favorit?

Jeg har en favorit, men venter lige med at afsløre den til jeg hører jeres :o)

Og nu vil jeg tage til Bodyfit for første gang i mange uger.... håber jeg klarer den (glæder mig allerede til den belønning jeg så har fortjent i eftermiddag - KAGE).

Ha en skøn søndag!

I love the Camilla Skovgaard shoes, but I am not sure I would be able to wear them because of the height.
What do you think, and what is your favourite among the 3 shoes above?
Have a nice Sunday :o)

10 kommentarer:

 1. Jeg eeeelsker Camilla Skovgaard sko! Nu er ikke mine med så høj plateau så det kan måske ikke helt sammenlignes. De er gode at have på, men jeg kan ikke gå langt i dem men kan sagtens klare en dag på arbejde med dem på. De i midten er rigtig flotte, men favoritten er nok de nederste:-)
  God søndag til dig, Hanne!

  SvarSlet
 2. Jeg ville aldrig nogensinde tage så høje sko på,men jeg ville ønske jeg kunne. Jeg ville blive ca. 196 og det er altså for meget....hihi :)
  SÅ jeg aner ikke om de er gode....men flotte det er de :) Kan bedst lide de øverste.

  SvarSlet
 3. Elsker også Camilla Skovgaard sko. Mine er dog uden plateau, så jeg aner ikke noget om de er gode at gå i:)) Kan ret godt lide de nederste, de er så fede, ligner lidt dem YSL lavede, som hed CAGE.

  SvarSlet
 4. Marianne - du er jo mester i at gå i høje sko og har næsten ikke andet. Hvordan klarer du den? Har du altid gjort det? Jeg vil også.. piv - ha ha.

  Malsen - 1,96?! gisp da... ja det er måske lige i overkanten. Jeg synes jeg ser pænest ud i noget med hæl pga mine kykkeli-lavben.

  Milochka - hvad er det nu for nogen du har? Ja de er så flotte... er også vild med de nederste.

  Men - kan så afsløre at min favorit er - ta-da.... dem i midten!
  De første er fantastiske og de nederste også, men dem i midten er lige mig.

  SvarSlet
 5. Uh, Camilla Skovgaard er fantastisk. Min prioritet er omvendt af rækkefølgen. Altså de nederste på 1. pladsen, dernæst nr. 2 og til sidst de øverste.

  Er det ikke "bare" et spørgsmål om tilvænding? Om at øve sig derhjemme indtil man finder det naturligt?

  SvarSlet
 6. Allan - jo det kan godt være du har ret. At man "bare" skal ville det ;o) Flotte er de i hvert fald!

  SvarSlet
 7. Jeg synes også hendes sko er superflotte, men nok for høje til at jeg vil få gået nok med dem. Mine favoritter er nr.2

  SvarSlet
 8. Jeg har to par med de savtakkede plateau, og jeg har ingen problemer med høje sko normalt, men disse kræver lidt tilvænning. Jeg ved ikke om det er de 11 cm, for det har jeg andre sko med eller om det er den savtakkede del, men man skal lige vende sig til det. Jeg kan sagtens have dem på på arbejde, da jeg sidder ned meget, men en shoppetur er en dum ide. Jeg havde dem på da jeg var til MGP, og jeg måtte tage dem af, det øjeblik vi var ude af taxaen da vi kom hjem. Der havde jeg så også haft dem på i 8 timer med masser af dans og stående buffet. :)

  //Betina

  P.s. Jeg er mest til #2 :)

  SvarSlet
 9. Guapizimo - ja det er også mine favoritter, men de er høje ja.

  Betina - vi er også enige ;o) Ja havde nok på fornemmelsen at det var sådan. hmmm.

  Har simpelthen drømt om de sko hele natten - arrrghhh *G*

  SvarSlet
 10. Nu er det jo 1 1/2 år siden, du skrev det her indlæg, jeg lige faldt over. Men jeg er alligevel nysgerrig.... Købte du nogensinde et par?
  Og jeg ville aldrig kunne vælge, jeg har faktisk alle de her 3 par, for de var også mine favoritter fra den kollektion. Og de er faktisk overraskende meget lettere at gå i end tilsvarende højde fra Louboutin eller 10 cm fra Choo pga. gummi-plateuen, der giver en langt større stabilitet og sikkerhed, når man går.

  KH
  Stine

  SvarSlet

Sig noget :o)