torsdag den 17. marts 2011

Føsdasgaver

Som I ved havde jeg jo fødselsdag i lørdags og jeg har slet ikke fået vist hvad jeg fik. Har desværre ikke fået taget billeder af det, så I må lige nøjes med hvad jeg har fundet på nettet i første omgang.

Vi gør ikke så meget i alt for store gaver og som regel køber jeg faktisk selv mine gaver. Ved godt det lyder lidt kedeligt, men så ved jeg at jeg får det jeg ønsker mig og ikke noget ligegyldigt. Jeg får altid penge af min svigermor og jeg får faktisk kun gaver af hende og min mand og søn.

Støvlerne fra Munderingskompagniet har jeg allerede i sort og elsker dem. De er så skønne at have på og jeg må indrømme at jeg altså sætter komfort højere og højere med alderen - ha ha. Den fine grå farve passer perfekt som forår og sommer og jeg ved bare at de blir et hit!!Den anden ting jeg fik har jeg faktisk allerede - bare i en anden farve. Det er nemlig Delisha tørklædet fra Malene Birger, som jeg har i gråt og har elsket og brugt utroligt meget. Nu har jeg så også fået det i armygrønt og det er bare så fint!!

Jeg vil hellere ha to gaver som jeg har ønsket mig meget, end ti mindre og jeg er meget glad for begge ting, som i øvrigt er købt i min absolutte favoritbutik i Valby - nemlig Madam My. Tror jeg snart må lave et indlæg om butikken. 

Synes I det er kedeligt, at jeg selv har købt mine gaver? 

5 kommentarer:

 1. Lækre ting, Hanne. Jeg synes det er fint at du køber selv, så ved du at du får lige det du ønsker dig. Men jeg synes jo du fortjener en lille overraskelse også:-)

  SvarSlet
 2. Elsker også mit grønne tørklæde og jeg er helt med på ideen med at købe gaver til sig selv. Overraskelser er dog også dejlige.

  //Betina

  SvarSlet
 3. Madam My er en god butik, selvom jeg kun kender den på Østerbro. Jeg synes ikke det er kedeligt at du selv har købt dine gaver, så får du da lige det du ønsker dig :)

  SvarSlet
 4. Dejlige ting du har fået Hanne :)
  Hihi....jo altså jeg er jo som sagt den der 5-årige når det kommer til gaver og fødselsdag, så jeg vil helst overraskes. Jeg har jo afleveret ønskeseddel, men jeg ved aldrig helt præcis hvad jeg får :)

  SvarSlet
 5. Ja I har ret - det ER hyggeligt med en lille overraskelse. Det var der ikke noget af i år.
  Jeg har en dejlig mand, men overraskelser og gaver kan han altså ikke finde ud af. Han tænker bare slet ikke i de baner!

  Malsen - sjovt nok har jeg altid haft det helt som dig... så barnlig og forvetningsfuld, men det er som om at efter min mor er død (hun var fantastisk når jeg havde fødselsdag!!!) og jeg har fået David, så går jeg ikke op i min egen føsda mere (det har ikke noget at gøre med, at tallene tikker så hurtigt.. ehm) men glæder mig faktisk mere til Davids fødselsdag.

  SvarSlet

Sig noget :o)