søndag den 6. februar 2011

Marathontest - 10 km. og anbefaling af side med Chanel lakker

Min søndag formiddag blev brugt på at deltage i det første af 3 løb - Nike Marathon test 1 - 10 km. Vi var 2771 løbere der havde fået lyst til at løbe denne søndag og løbet var rigtig fint arrangeret og med supergod forplejning. For et kageøre som mig betyder det alverden at vide, at når jeg kommer i mål er der varm kakao og müsliboller fra Emmerys. Mmmm ;o)Næste løb er 15 km og ligger dagen efter min fødselsdag - nemlig d. 13. marts.
Sidste og 3. løb, som er en halvmarathon, er d. 17. april. Og så er man klar til Nykredit Copenhagen Marathon - håber jeg da.

Tænkte at jeg lige ville dele et tip med jer. Jeg har nemlig flere gange købt Chanel-lakker herfra og tit har de dem man ikke længere kan få i butikken - fx. Particuliére, der stadig er udsolgt overalt herhjemme. Servicen er i top og man får varerne leveret på få dage.

De har også andre fine ting, så garden.co.uk er bestemt et besøg værd!

Har I haft en god weekend?

6 kommentarer:

 1. Sikke en energi! :) Fantastisk!

  Du har helt ret med den hjemmeside....man kan nemlig være rigtig heldig der :)

  SvarSlet
 2. Sejt Hanne! Jeg vil så gerne i gang med at løbe igen, men synes det er så svært at få motivationen op så jeg kan løbe derudaf.

  SvarSlet
 3. Hvor er I søde - tak! :o)

  Det var nu ikke fordi jeg gad igår, men en nabo skulle derud og så kunne jeg køre med ham. Og nu HAVDE jeg jo betalt... det er altid motiverende ha ha.

  Ja det sværeste er helt klart at holde den kørende og blive ved at løbe - dag ud og dag ind. Inderst inde er mennesket grådigt og dovent - har jeg hørt ;o)

  SvarSlet
 4. Hvor er du sej! Jeg nøjes med 5 km i alt for damernes kvindeløb:o)

  SvarSlet
 5. Milochka - tak.... det er da også rigtig sejt med 5 km og de kvindeløb er rigtig hyggelige synes jeg.

  SvarSlet

Sig noget :o)