tirsdag den 1. februar 2011

Celine fever....

Som mange andre her i blogland er jeg i øjeblikket ramt lidt af Celine feber. Jeg har hele tiden været meget forelsket i Celines box bag, som jeg har nævnt flere gange, men den noget større boston tote er også groet på mig og jeg kunne faktisk rigtig godt tænke mig en! Tror det er en perfekt taske til hverdag, da man bare kan kaste sine ting ned i den. Den kan endda også rumme en bærbar.

Igår kiggede jeg lige hos Storm og der har de i øjeblikket en støvet grøn (helt den samme som på billedet) og en brun i denne model. Prisen er kr. 9.900. Modellen hedder "Mini Luggage Envelope".


Jeg kiggede også hos Kassandra og der har de en sort i en lidt større model, med længere remme, så den kan komme på skulderen. Mener den stod til kr. 9.800. De havde også haft en beige i samme model, men den var  blevet solgt samme dag.

Det er den samme str. som på modellen her:


Celine taskerne findes i flere størrelser og jeg har fundet lidt mål (dog i inches, så I må lige regne om selv)

Luggage Envelope (den grønne ovenfor)
Mini - 12 inches x 12 inches x 7 inches

Luggage (i størrelsesorden)
Nano Shopper - 8 inches x 8 inches x 4 inches
Micro Shopper - 10 inches x 10 inches x 6 inches
Mini - 12 inches x 12 inches x 7 inches
Medium Shopper - 15 inches x 16 inches x 7 inches
Shoulder Shopper - 15 inches x 12 inches x 7 inches

Jeg har kastet min kærlighed på den der hedder Mini, som jeg synes har den perfekte størrelse, men som jeg ikke drukner helt i. Når man kun er omkring 1,60 ser det dumt ud hvis man nærmest selv kan være i tasken, efter min mening :o)

Og så har jeg for en gangs skyld forelsket mig i en knap så neutral farve - ikke sort, ikke beige, ikke brun, men LIPSTICK.

Mini shopperen koster kr. 7.800 og der er faktisk et sted de sælger Celine online - nemlig hos Département Féminin som jeg virkelig kan anbefale! Alexandre er så sød og hjælpsom. De har dog kun en variant i øjeblikket, som er med både skind og stof.

Hvad synes I - tør man det? Er den ikke flot?
Billede er lånt fra thepurseforum (fantastisk side, som man kan blive meget afhængig af ha ha)

19 kommentarer:

 1. Uhh de er SÅ lækre! Ved du om den røde luggage de har i Kassandra er Mini-størrelse (eller Small)?
  Findes luggage ikke også som Small (mellem mini og medium) - og er det ikke den str. som Lotte/Afashiontale mon har erhvervet? Jeg synes selv størrelsesudvalget er svært at hitte rede i, og de kunne ikke hjælpe i Kassandra...

  SvarSlet
 2. Tak for den fine update, Hanne. Kan godt regne ud at den kommer i mange størrelser...og farver. Den er rigtig flot i Lipstick og det tør du vel godt?:-)Jeg glæder mig til at se taskerne i dag (hvis ikke de er solgt allerede:-))

  SvarSlet
 3. Hej anonym - den røde de har i Kassandra er Mini og jeg er ret sikker på, at det er samme str. som den Lotte har købt. Man kan se på remmene at hvis de er længere er den nr. større. Tror slet ikke Nano og Micro fåes her i Danmark og de er også for små.

  Mht luggage så findes den i hvert fald i en større, men jeg ved ikke om den også findes i en mindre. Jeg kan nemlig bedst li shopper modellen (som også er den Lotte har købt og som har lynlås i stedet for den lomme med spændet)

  Marianne - det var så lidt :o)
  Troede ellers det måske var dig, der havde hapset den beige. Hvornår skal du derind idag?
  Det går meget hurtigt med salget af taskerne hos Kassandra. Håber du kan se dem når du kommer.

  SvarSlet
 4. UH, den er altså så fin. Men prisen gør den ikke lige frem allemandseje vel :)

  SvarSlet
 5. Tak for svar :) Det er lidt svært at finde ud af haha. Men ud fra det jeg har set på tpf så er remmene ens på hhv mini, small, medium (og ikke så lange som modellens taske på dit indsatte billede). Tænke tænke... Men er foreløbig skrevet op til sort mini.

  SvarSlet
 6. Lige en tilføjelse: Lotte havde vist givet knap 10.000 for hendes beige hos Luisaviaroma (og den røde i Kassandra stod vist i 7800,-) derfor blev jeg lidt i tvivl om det var den samme som Kassandras røde, da Kassandras priser ikke plejer at ligge i den lave ende.

  SvarSlet
 7. Hmm det kan da godt være Lottes er nr. større så? Jeg synes dog bedst om den str. de har i rød hos Kassandra.

  Hvor er du skrevet op til en sort hvis jeg må spørge? ;o)

  SvarSlet
 8. Jeg synes også at den er lækker i lipstick og du kan i hvert fald bære det!!
  Drømmer selv om en Celine i rød;)) Men skal prøve at holde mig i skindet, da jeg har bestilt en Birkin;D

  SvarSlet
 9. Fantastisk farve! Den er helt unik...

  SvarSlet
 10. Jeg har netop købt Celine tasken i farven Lipstick - hos Kassandra fortalte de at de ligger på et lavere prisniveau end f.eks Paris - Japan ect. så er lykkelig for mit køb.

  Pt har de fået en masse nyt Celine idag , så go girls

  Mvh
  Christina

  SvarSlet
 11. Milochka - hvor vildt med en Birkin - tillykke! Hvornår regner du med at få den og hvad farve og hw har du bestilt? Så spændende :o) Og mange tak for de søde ord.

  Tak UG - synes også den er så smuk!

  Christina - hvor er det sjovt, at du har købt den anden! Jeg var jo derinde igår og hun sagde at der var en mere, men den var sat fra - det var jo så til dig. Der var tre mere og kigge på denne så jeg fik helt stress og måtte bare slå til her til morgen.

  SvarSlet
 12. Tak:D
  Den skulle meget gerne komme om ca. 8-12 mdr:))
  Jeg endte med at bestille den i sort togo med PHW, turde ikke andet!

  SvarSlet
 13. Rigtig godt valg.. jeg ville også vælge clemence eller togo - sikkert togo og helt klart samme hw. Det er så flot!!

  SvarSlet
 14. I have a confession... Jeg har købt den beige de havde..hæhæ... (det lader vist til det er os bloggere der ER de største shop-a-holics!) Den kommer bare ikke på bloggen endnu - da kæresten ikke må vide den er ny...hihi..
  Men tillykke med din! Den kiggede jeg også på - for farven er super fin!

  SvarSlet
 15. Maria - din lille lusker ;o)
  Glæder mig til at se den beige.... er den større end min?
  Og tillykke med den.

  SvarSlet
 16. Ja den er en smule større og længere hanke - ville egentlig gerne have haft den i din størrelse, men ville også gerne have den i beige (caramel) og så måtte jeg jo vælge (livets svære valg ;))

  SvarSlet
 17. Ja det er svært nogen gange, men den lidt større er nu også rigtig fin! Glæder mig til at se den. Har du prøvet den af?

  SvarSlet
 18. Hej Hanne :) Er meget i tvivl... Vil så gerne have sådan en fin taske. Bor i Odense.. Så har ikke mulighed for og se de fine taske Live :/ Ringede ind til Kassandra. Hun sagde at det var størrelse small, man så de fleste med? Hvad mener du? Og den størrelse mente hun, var bedst! ER virkelig i tvivl.. For jeg vil dog mene, at det er en mini, jeg skal have :) Den sorte man ser på billedet. Er det ikke en mini? Ihhh... De får også først dem hjem i Kassandra igen. Til maj! :/

  SvarSlet
 19. Kære anonyme,
  Undskyld det sene svar, men jeg er desværre stadig syg og sidder stort set ikke ved computeren.
  Min er en mini shopper og efter min mening den bedste størrelse.
  Den sorte på billedet er nr. større end min og kan derfor gå på skulderen, men jeg synes altså den er for stor. Medmindre du er en meget høj pige.
  Du skriver endelig bare igen hvis der er noget. Men som sagt - Mini er den perfekte str. efter min mening. Der kan også sagtens være en bærbar i.

  SvarSlet

Sig noget :o)