torsdag den 14. juli 2011

Vampy Varnish og Chanel lakker

En af mine absolutte favoritter, når det kommer til udenlandske skønhedsblogs, er uden tvivl vampy varnish! Jeg har fulgt hende længe og elsker hendes detaljerede anmeldelser og utroligt fine billeder. Jeg synes lidt hun er at sammenligne med Pudderdåserne, som er min absolutte danske favorit i den genre - bare i udlandet ;o)

Der har været en del snak allerede om de tre nye Chanel lakker, der skulle komme til august - Graphite, Péridot og Quartz og den anden dag havde VV en anmeldelse af dem med billeder. Jeg må sige det overbeviste mig virkelig om, at jeg i hvert fald skal eje Péridot og Graphite! Hold da op de er flotte og anderledes begge to.

Jeg har lånt lidt billeder fra VV, men lov mig at I kigger forbi hendes blog - den er meget inspirerende.... lige fornylig havde hun også anmeldelse af Semi-presious serien fra MAC og den kan du læse lige her. Den - sammen med Pudderdåsernes anmeldelse, som du finder her fik mig lokket ind i Magasins webshop, hvor jeg fik shoppet lidt. Modtager produkterne i aften, så jeg skal nok skrive lidt om hvad jeg har købt og hvad jeg synes, når jeg har fået dem afprøvet. Er meget spændt! Nå men det var lige et sidespring.

Er I også vilde med lakkerne?

Billede lånt fra Vampy Varnish - Graphite - Péridot - Quartz

Billede lånt fra Vampy Varnish - Graphite in action - så smuk!

Billede lånt fra Vampy Varnish - Péridot - er helt vild med den!!

Billede lånt fra Vampy Varnish - Quartz - den kedeligste af dem, men stadig rigtig fin

Du kan se hele hendes anmeldelse lige her

I love the Vampy Varnish blog and her reviews. If you dont know her then take a look here. Also love her Cat - so cute! 

10 kommentarer:

 1. De er rigtig smukke alle tre og dejligt med nogle billeder hvor man kan se dem på:-)

  SvarSlet
 2. Jeg er godt nok ikke så meget til glimmer, men synes faktisk at de 2 nederste er rigtigt flotte (:

  - Kit

  SvarSlet
 3. Jeg er også vild med Vampy Varnish - det er jo helt vildt, så mange produkter, hun skriver om! Love it! Er også hooked på de to samme, som dig. De er SÅ flotte :)

  /Maria

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med dem :D Og VV er også en der er højt på listen her ;) hun viser bare nogen rigtig lækre billeder frem :D

  SvarSlet
 5. Jeg følger selv VV ivrigt via Bloglovin! Altid gode billeder af bl.a. neglelak.

  Jeg ved ikke rigtigt om jeg skal have nogle af de nye Chanel lakke. Jeg har en der minder om Graphite og som du synes jeg også Quartz er lidt kedelig. Så indtil videre er det Péridot der er mest interessant, nok også fordi jeg ikke har nogle lakke der kommer i nærheden af at ligne den ;)

  SvarSlet
 6. Klart en super lækker blog hun har :)
  Jeg tror måske jeg kunne tænke mig graphite, men jeg er ikke helt overbevist endnu....de skinner lidt for meget til min smag, men de der lakke har det jo med at vokse sig lidt fast på en, så man alligevel ender med at få købt en...eller to...eller dem alle tre. :D

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 8. Tusind tak for alle jeres kommentarer.. kan se mange er rigtig glade for VV ligesom mig ;O)

  Jeg er mest forelsket i Péridot, men spm er om den vil klæde blege dansker hænder... hmmm... ellers synes jeg Graphite er ret fantastisk... men jeg bruger mest Chanels lakker på tæerne faktisk hvor de kan holde i evigheder.

  SvarSlet
 9. Åh ja - jeg er vild både med lakkerne og Vampy Varnish. Tør ikke tænke på hvor mange hits hun har så mange som kender hende. Det er bare genialt at man altid kan finde en realistisk gengivelse af en lak hos hende!

  SvarSlet

Sig noget :o)