fredag den 22. juli 2011

SKYBAR STICKS'N'SUSHI

Igår havde jeg en rigtig hyggelig aften med Marianne og ikke engang det fantastisk dårlige vejr kunne ødelægge fornøjelsen! Godt nok havde vi vist begge set frem til drinks på terrassen, men vi havde en superhyggelig aften indendørs, mens regnen bare stod ned i stænger udenfor.

Vi var på SKYBAR STICKS´N SUSHI og det kan virkelig anbefales!!

Stedet ligger på 12. etage i Tivoli Hotellets bygning og bare udsigten deroppe fra er noget  helt særligt. Vi havde bestilt bord, men ankom i god tid og hyggede i baren med et glas vin inden maden.

Man kan sidde næsten som man lyster i restauranten - både i det mere rolige område med direkte kig til køkkenet og japanske borde og så i den større del hvor man sidder midt i det hele og har fantastisk udsigt til alle sider. Stedet summer af liv og jeg kom virkelig i godt humør af at være der. Selskabet var nu heller ikke så tosset ;o)


Kl. 18 fik vi vores bord og bestilte - vi valgte begge "Blandede følelser", der bestod af:


nigiri: 1 laks, 1 tun, 1 reje. uramaki / inside-out ruller: 1 cut the crab roll, 1 slim
tuna roll, 1 mamma mia roll & 1 smokey roll. Futomaki / store ruller: 1 ebi tempura big, 1 green maki big. Sticks / yakitori: 1 kyllingekødbolle, 1 asparges i svøb
& 1 misomarineret svinekød. edamame bønner & brune ris eller kartoffelsalat.
1 soya, wasabi & ingefær.

Meget meget lækkert og rigeligt med mad!

Mmmm - det var så lækkert!! Normalt glemmer vi altid at tage billeder, når vi er ude sammen fordi vi taler uafbrudt.. men igår skulle det være.
Synkron fotografering og lidt fnisen


Er så vild med Mariannes top - jeg vil ås ha!! ;o)

Bagefter rykkede vi over i baren igen og sad der og hyggede indtil vi skulle ud i regnen. Heldigvis havde jeg privatchauffør på igår... tak Marianne og tak for en superhyggelig aften! Glæder mig til vi skal derind igen - og der skal solen bare skinne!


Mæt og glad i baren.

Og jeg var meget imponeret af toilettet... så fint.. måtte straks tage billede derude - ha ha

8 kommentarer:

 1. Tak i lige måde, søde Hanne. Det var bare så hyggeligt og et fantastisk sted. Jeg holder øje med vejrudsigten:-)

  SvarSlet
 2. Der er så hyggeligt deroppe og jeg er sikker på det også gælder når det regner - skønt i havde en god date der. Kender godt det der med ikke at få fotograferet maden inden den er spist fordi man sidder og snakker ;)

  SvarSlet
 3. Mums det ser godt ud;) Og fin top din veninde har...men også rigtig fin taske du har;)

  SvarSlet
 4. Jeg har nomineret dig i en lille Blog award - det er bestemt ment som en kompliment, så jeg håber du har lyst til at udfylde den og sende den videre :)

  KH Trine

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde kommentarer - ja det er nemlig et superhyggeligt sted.
  marsin - elsker også min taske ;o)
  Trine - tusind tak -hvor er du sød og mange tak for de pæne ord! Har ikke opdaget din blog før nu.. altid dejligt at opdage noget nyt.

  SvarSlet
 6. sikke en fin blog du har! Også en utrolig fed stil:-)

  SvarSlet
 7. Tusind tak Emma - hvor er du sød! :o)

  SvarSlet

Sig noget :o)