onsdag den 3. august 2011

030811 - Another Day In Paradise!

Så blev det onsdag og solen skinner udenfor mit (arbejds)vindue. Det er nemt at elske den danske sommer, når den viser sig fra den her side - så er der efter min mening ikke noget bedre! Men de to ugers ferie jeg lige har haft bød på MASSER af regn... så blir jeg lidt bitter og ønsker mig til sydeuropa, hvor solchancerne altid er større.

Jeg havde lyst til noget lidt luftigt, påklædningsmæssigt, idag, så det blev til dette:

Bukser - Zara
T-shirt - T by Alexander Wang (totalt yndlings)
Sko - Acne superior Lea
Taske - Chanel

Måske har I bemærket at mit hår har groet sig lidt længere? Jeg blev klippet for lidt over et halvt år siden og er faktisk ikke blevet klippet siden (jo pandehår 3948394839 gange) og det er fordi jeg gerne vil have lidt længde på igen. Jeg synes pagehår er så fint til mange, men jeg føler mig bare bedre tilpas med det længere hår. Heldigvis gror mit hår hurtigt og Michael, som klipper mig, formår at klippe så jeg faktisk godt kan trække den 6-8 måneder før jeg bliver klippet igen! Det har jeg ALDRIG været ude for at andre frisører kan. Jeg vil gerne lige have 5-7 cm mere på i længden - så er jeg glad :o)

Skoene fra Acne har jeg brugt rigtig meget og går bare så godt i dem!

Et lille close-up (ups de bukser burde måske være blevet strøget). 
Solbriller - Ray Ban
Taske - Chanel Reissue 226 

Ur - Tag Heuer Aquaracer - har købt dette på Trendsales og er utroligt glad for det. Bruger det hver eneste dag
Armbånd - Hermés
Ring - Sif Jacobs
Gæsteoptræden - min kat Iv (hun hedder egentlig Maggi, men Iv er den lyd hun siger når hun hopper op på noget, så det er hendes kælenavn)

Når jeg har fri idag går turen desværre til lægen, da jeg har kun har fået det værre. Jeg hoster og har slet ingen stemme og er meget bekymret for, at det går som sidst og udvikler sig til lungebetændelse. I søndags løb jeg 20 km selvom jeg var sløj og det var nok en rigtig dårlig strategi! Men jeg har jo sådan set frem til Powerade København Halvmarathon, som jeg træner til og håber på at kunne forbedre min tid. HÅBER jeg blir klar!

Jeg ønsker jer alle en skøn dag!

12 kommentarer:

 1. Du ser rigtig godt ud, Hanne-pigen og jeg kan slet ikke se på dig at du er sløj. Rigtig god bedring og pøj, pøj hos lægen:-)

  SvarSlet
 2. Mange tak søde Marianne. Jeg prøver også at ignorere det og lade som om jeg er frisk :o)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle fine sko :-) De er ret fede...

  SvarSlet
 4. Hvor ser du fin ud;) Dine smykker og ur er super flotte. Vil så gerne se et outfit med dine isabel Marant støvler,da jeg selv har dem og savner inspiration til hvordan man kan bruge dem:)

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare et cool outfit! :)
  Bukserne ser virkelig lækre ud.
  Kan godt følge dig i det der pandehårs-issue...har det helt på samme måde. Mit skal også bare ned igen; men nu har jeg prøvet det....

  SvarSlet
 6. J´adore - mange tak og så går man godt i dem!

  marsin - skal nok snart poste billeder med dem. De skal bare lige forsåles før jeg tør bruge dem mere.

  Malsen - tusind tak ;o) Jeg er nu bedst med pandehår, men ikke god med kortere lændgde på det andet. Er enig med dig i, at du er smukkest uden pandehår! Men man vil nok alligevel prøve igen og igen.. der skal jo ske lidt ind imellem

  Nicoline - mange tak :o)

  SvarSlet
 7. Okay, har de bedst af det? For overvejer om jeg skal forsåle mine også;)

  SvarSlet
 8. Hej Hanne - hvor meget betaler du for en klipning hos Michael? Mangler desperat at finde en frisør der kan klippe mit lange hår så det falder naturligt og vokser ud flot - så han lyder jo perfekt:)

  SvarSlet
 9. marsin (sorry det sene svar - havde overset din kommentar) - ja jeg fik at vide at det var bedst at forsåle dem med det samme.

  sidsel - jeg mener det er 600. Er ikke 100% sikker da det som sagt er sjældent jeg blir klippet fordi det holder så godt... men 600 - max 700. Det er pengene værd og han er meget meget grundig! Hils fra mig hvis det er du tager ned til ham ;o)

  SvarSlet
 10. Jamen det lyder som en fin pris, hvis han er så god - har fødselsdag lige om lidt, så det kan jeg vist godt forkæle mig selv med. Tak for tippet:)

  SvarSlet

Sig noget :o)